Επανασύνδεση: Συγκινημένος πεζοναύτης έτρεξε να αγκαλιάσει τον στρατιωτικό σκύλο και σύντροφο μετά από 3 χρόνια χώρια

Η επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα και ζώα μπορεί να είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη ζωή μας. Ένα τέτοιο συγκινητικό γεγονός συνέβη όταν ένας πεζοναύτης επέστρεψε στη χώρα του μετά από τρία χρόνια και συνάντησε τον αγαπημένο του στρατιωτικό σκύλο. Ο σκύλος και ο πεζοναύτης είχαν εργαστεί μαζί σε αποστολές για μήνες και τώρα τους ενώνει ξανά η αγάπη και η συντροφικότητα. Η στιγμή της αγκαλιάς του πεζοναύτη με τον σκύλο ήταν συγκινητική και αποδεικνύει το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και οι σύντροφοι στις ζωές μας.

Συγκινημένος πεζοναύτης επανενώνεται με τον K9 σύντροφό του αφού πέρασε 3 χρόνια χώρια Όλα τα στρατιωτικά σκυλιά θα πρέπει να προσφέρονται στους πρώην χειριστές τους κατά την αποστρατεία. Αφού υπηρέτησαν δίπλα-δίπλα, τελικά τα στρατιωτικά σκυλιά θα πρέπει να αποσυρθούν και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τον αγαπημένο τους σύντροφο.

Η περίπτωση του Atilla

Τέτοια είναι η περίπτωση αυτού του ειδικού K9 Atilla με κωδικό R7-89, ενός 9χρονου μαυρογάλαζου γερμανικού ποιμενικού που εργάστηκε ως ειδικός ανιχνευτής μάχης με τον χειριστή σκύλων των πεζοναυτών των ΗΠΑ λοχία Jacob Varela για τρία χρόνια.


Το ζευγάρι υπηρέτησε στην αεροπορική βάση Lackland και αναπτύχθηκε σε πολλές αποστολές. Έπιναν νερό μαζί, έτρωγαν μαζί και μερικές φορές περνούσαν μήνες μαζί σε αποστολές.

Όταν ο λοχίας Varela έφυγε από τους πεζοναύτες, αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τον φίλο και συνεργάτη του, Atilla. Αλλά τρία χρόνια αργότερα, όλα αυτά άλλαξαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Midway, στο Σικάγο το 2019.

Η υιοθεσία του στρατιωτικού σκύλου Atilla

Με τη βοήθεια της Kristen Maurer από την Mission K9 Rescue, ο Varela κατάφερε να υιοθετήσει τον Atilla και να του δώσει το παντοτινό του συνταξιοδοτικό σπίτι.

Όταν ο Varela και ο Atilla είδαν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά, ήταν φανερό ότι ήταν πανευτυχείς που ξαναβρέθηκαν. Σαν να μην είχε περάσει χρόνος, ο σκύλος και ο χειριστής έτρεξαν ο ένας προς τον άλλον με τον λοχία Varela να φωνάζει στο κουτάβι που έτρεξε χαρούμενο στην αγκαλιά του.


Οι δύο φίλοι θα ζήσουν τώρα τη ζωή τους μακριά από το πόλεμο και ο ένας με τον άλλον.

Στους πρώην χειριστές θα πρέπει πάντα να δίνεται η επιλογή της ιδιοκτησίας αυτών των πολύτιμων Συνεργατών!!!

Είναι επίσης ήρωες και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι…!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr