Επιτέλους ένιωσε ασφαλής: Εξαντλημένος σκύλος αποκοιμιέται στην αγκαλιά του διασώστη του

Ιστορίες Ζώων

Αυτή η ιστορία αφορά ένα φτωχό σκυλί που είχε περάσει όλη την ύπαρξή του σε ένα τσιμεντένιο κυνοκομείο σε ένα δημόσιο καταφύγιο. Ποτέ δεν της δόθηκε στοργή ή προσοχή και ποτέ δεν την πήγαν βόλτα.

Ευτυχώς, αρκετοί διασώστες του Howl Of A Dog κατάφεραν να την βγάλουν από το καταφύγιο και να την πάνε στον κτηνίατρο για την ιατρική φροντίδα που χρειαζόταν. Παρά τα όσα της είχαν συμβεί, η σκυλίτσα Μπέλα εξακολουθούσε να είναι πολύ φιλική και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Αισθάνθηκε ότι βρισκόταν σε καλά χέρια

Μόλις πήραν το δρόμο για την κτηνιατρική εγκατάσταση, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά των σωτήρων της. Πιστεύω ότι αισθάνθηκε ότι βρισκόταν σε καλά χέρια. Όταν η Μπέλα έφτασε στην κλινική, της έκαναν θεραπεία για τους ψύλλους και της έκαναν ένα πολυπόθητο μπάνιο. Της δόθηκε επίσης μια ποικιλία τροφών για να τη βοηθήσουν να πάρει βάρος, καθώς και συμπληρώματα για να βοηθήσουν το συκώτι και τη σπλήνα της.


Οι ψύλλοι της Bella έχουν πλέον εξαφανιστεί όλοι, καθώς της έχουν γίνει εμβόλια για αυτούς. Τώρα είναι πολύ χαρούμενη και παιχνιδιάρα και αρχίζει να παίρνει βάρος. Διαθέτει μια καθαρή όμορφη γούνα και δείχνει πιο υγιής. Θα είναι έτοιμη για υιοθεσία μόλις αναρρώσει πλήρως.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/sKSr-KH4pTg

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top