Έρωτας με την πρώτη ματιά: Σκύλος προστάτης ‘υιοθέτησε’ ένα αδέσποτο γατάκι και οι γλυκές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Ιστορίες Ζώων

Ένας ηλικιωμένος σκύλος πήρε υπό την προστασία του ένα μικροσκοπικό αδέσποτο γατάκι και το βοήθησε να μεγαλώσει και να γίνει μια αξιολάτρευτη γάτα. Από αυτό το τυχαίο γεγονός έλαβε χώρα μια από τις πιο συγκινητικές και όμορφες ιστορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η ιστορία του Pax

Μια οικογένεια δεν σχεδίαζε να προσθέσει άλλο ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά της, αλλά ένα μικροσκοπικό γατάκι βρήκε τρόπο να φθάσει στο κατώφλι της. Ο 13χρονος σκύλος τους Pax, ο μόνιμος κάτοικος του σπιτιού τους, την πήρε υπό την προστασία του.
Η Morgan βρήκε το γατάκι μόνο του έξω, όταν άκουσε νιαουρίσματα από τα δέντρα πίσω από τη φάρμα της.

«Πήγαμε μια από τις γάτες μας έξω, εκεί που έκλαιγε, και μυρίζοντας βρήκε αμέσως το γατάκι», είπε η Morgan.


Το γατάκι βρισκόταν σε ένα κορμό δέντρου και φώναζε για βοήθεια. Η μητέρα της γάτα δεν επέστρεψε ποτέ, παρόλο που περίμενε ώρες, οπότε η Morgan το πήρε στο σπίτι της και το έβαλε σε ένα ζεστό κρεβάτι. Το ονόμασαν Polly και άρχισαν να την ταΐζουν με μπιμπερό όλο το εικοσιτετράωρο.


«Δεν μπορούσε να δει τίποτα και ήταν γεμάτη ψύλλους. Ο Pax την αγάπησε από την πρώτη μέρα», αναφέρει η Morgan.
Το γλυκό λαμπραντόρ συνάντησε το γατάκι αφού της έκαναν πρώτα μπάνιο. Το μικρό γατάκι κουλουριάστηκε δίπλα του και κοιμήθηκε αμέσως.
Κάθε φορά που την τάιζαν, ο Pax την πρόσεχε και περίμενε υπομονετικά μέχρι το γατάκι να τελειώσει το φαγητό του. Στη συνέχεια το καθάριζε και του έκανε παρέα.


Η Polly συνδέθηκε συναισθηματικά με τον σκυλίσιο φίλο της και τον ακολουθούσε σε όλο το σπίτι, μόλις κατάφερε να περπατήσει.
«Συμπεριφέρεται σαν σκύλος επειδή οι άλλες γάτες την απέφευγαν για μερικές εβδομάδες, οπότε είχε μόνο τον Pax, εμένα και το σύζυγό μου», πρόσθεσε η Morgan. «Ο Pax και η Polly κάνουν τα πάντα μαζί».

Καθώς το γατάκι μεγάλωνε, ο δεσμός τους γινόταν όλο και πιο δυνατός.

Ο στοργικός ηλικιωμένος σκύλος μοιράζεται το κρεβάτι του με το γατάκι και το αφήνει να παίζει με όλα τα παιχνίδια του. Ο Pax της έχει μάθει πολλά σκυλίσια πράγματα και ανέχεται όλα της τα πειράγματα.
«Της αρέσει να τρέχει με την ταχύτητα του φωτός και να κάνει άλμα επί κοντώ από πάνω του».


Όταν εκείνος βγαίνει για βόλτα, η Polly τον περιμένει δίπλα στην πόρτα μέχρι να επιστρέψει. Θα «γαβγίσει» για τον φίλο της σαν να του λέει να βιαστεί και να επιστρέψει γρήγορα.

Το γατάκι νομίζει ότι είναι σκύλος.

Το πρωί, απολαμβάνουν να κάθονται δίπλα στην μπροστινή πόρτα, κάνοντας ηλιοθεραπεία και να παρατηρώντας μαζί τη γειτονιά.
Το μικροσκοπικό, μέχρι πρότινος αδέσποτο, έχει έγινε σε μια όμορφη και αξιολάτρευτη νεαρή γάτα.
Λατρεύει τους πάντες στην οικογένειά της, ειδικά τον σκυλίσιο φίλο της, τον Pax.


Είναι παιχνιδιάρα, ατίθαση και πάντα έτοιμη για περισσότερες αταξίες. Στο τέλος κάθε ημέρας, κουλουριάζεται δίπλα στον καλύτερό της φίλο και κοιμάται γουργουρίζοντας ευχαριστημένη.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top