Εστιατόριο πληρώνει για να γίνετε ο άνθρωπος που θα χαϊδεύει τους σκύλους

Ιστορίες Ζώων

Αν έχετε βρεθεί ποτέ στο δρόμο για τη δουλειά να εύχεστε να πληρωνόσασταν για να χαϊδεύετε σκύλους, τότε σας έχουμε τα καλύτερα νέα.

Το MUTTS Canine Cantina, ένα εστιατόριο φιλικό προς τα σκυλιά και ιδιωτικό πάρκο σκύλων στο Τέξας με δύο τοποθεσίες, προσλαμβάνει τον πρώτο του “puptern” – έναν τυχερό υπάλληλο που θα είναι υπεύθυνος για να χαϊδεύει και να παίζει με όλους τους τετράποδους πελάτες.

H ιστορία του εστιατορίου MUTTS Canine Cantina

Κάθε μέρα, το εστιατόριο και το πάρκο επισκέπτονται δεκάδες αξιολάτρευτα σκυλάκια με τους ανθρώπους τους που αναζητούν νόστιμο φαγητό και διασκεδαστικό παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους.

Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν για μια συνδρομή, η οποία δίνει στο κουτάβι τους πρόσβαση στο μεγάλο πάρκο σκύλων έξω. Εκεί, τα σκυλιά μπορούν να τρέξουν χωρίς λουρί με άλλους ή να παίξουν φέσι, ενώ ο κουπερνέρ θα είναι διαθέσιμος για να κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα διασκεδαστικά για κάθε σκύλο. Η τοποθεσία της επιχείρησης στο Ντάλας προσφέρει επίσης μια πίστα αγωνιστικότητας για σκύλους.

Καθώς η τοποθεσία του MUTTS στο Fort Worth του Τέξας βρίσκεται κοντά στο Texas Christian University, η διοίκηση σκέφτηκε αρχικά ότι η θέση αυτή θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να ασχοληθεί με τους φοιτητές.

“[Θέλαμε] να τους παρουσιάσουμε την ιδέα του MUTTS και να περάσουν καλά κάνοντας το, και εξαιτίας αυτού, γεννήθηκε η ιδέα της πρακτικής άσκησης μαθητών”, δήλωσε ο Kyle Noonan, συνιδρυτής του MUTTS, στο The Dodo. “Σε αυτόν τον ρόλο, ο puptern θα υποδέχεται τα μέλη του MUTTS με ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ θα προσφέρεται να παίξει και να χαϊδέψει τα σκυλιά τους – αυτό είναι όλο”.

Για να υποβάλουν αίτηση για τη δουλειά, η οποία πληρώνεται με 100 δολάρια την ώρα, η εταιρεία ζητά από τους χρήστες του Instagram να μοιραστούν φωτογραφίες ή βίντεο με τους εαυτούς τους να επιδεικνύουν τις καλύτερες ικανότητές τους στο χάιδεμα κουταβιών με το hashtag #MUTTSpuptern. Οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να είναι φοιτητές, αλλά πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.

Από την Τρίτη που κυκλοφόρησε η αγγελία εργασίας, περισσότεροι από 300 υποψήφιοι κουπτερν έστειλαν φωτογραφίες τους να δίνουν μασάζ στην κοιλιά, να αγκαλιάζουν κουτάβια και να δέχονται πολλά σκυλίσια φιλιά.

Οι υποβολές είναι ανοιχτές μέχρι τις 12 Νοεμβρίου και στη συνέχεια η ομάδα του MUTTS Fort Worth θα αρχίσει να περιορίζει τους υποψηφίους.

“Θα επιλεγεί ένας “τυχερός σκύλος” για αυτή τη θέση”, πρόσθεσε ο Noonan.

Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος “σκύλος” – και μην ξεχάσετε να αναφέρετε στο βιογραφικό σας τις ικανότητες ρίψης φρίσμπι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top