Εταιρεία μπύρας δίνει μία εβδομάδα άδεια “Paw-ternity” για τους εργαζόμενους που παίρνουν καινούριο σκύλο

by Έφη Αθανασίου

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας, καθώς είναι η μόνη που σου δίνει άδεια αν αποφασίσεις να πάρεις έναν καινούριο σκύλο.

Η καινοτομία της BrewDog για τους σκυλογονείς

Η BrewDog είναι μια ζυθοποιία που ιδρύθηκε στη Σκωτία και δραστηριοποιείται πλέον τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ.

Στόχος της BrewDog είναι να γίνει “η καλύτερη εταιρεία για να δουλέψει κανείς, ποτέ” και με τα φιλικά προς τα κουτάβια προνόμια του προσωπικού της, είναι σίγουρα στο σωστό δρόμο.

Μόλις η Brewdog έγινε η πρώτη εταιρεία που προσφέρει άδεια για τους νέους γονείς κουταβιών τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην ιστοσελίδα τους, η BrewDog αναφέρει: “Η Brewdog έχει την ευκαιρία να προσφέρει την εργασία της σε όλους τους πελάτες της:

“Γνωρίζουμε ότι η υποδοχή ενός τετράποδου στην οικογένεια είναι μια μεγάλη δέσμευση. Η απόκτηση εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση στο σπίτι και η εκπόνηση ρουτίνας χρειάζονται χρόνο, γι’ αυτό αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τα πράγματα προσφέροντας Puppy Leave. Είναι σαν τη Γονική Άδεια, αλλά με περισσότερες ρίψεις μπαστουνιών”.

Το BrewDogs “paw-ternity” leave σημαίνει ότι όταν ένας εργαζόμενος φέρνει έναν νέο σκύλο στην οικογένειά του, παίρνει μία εβδομάδα άδεια από την εργασία του, ώστε να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού με το νέο του κουτάβι.

Τα κουτάβια και οι σκύλοι διάσωσης απαιτούν πολύ χρόνο και φροντίδα όταν πρωτοέρχονται στο σπίτι, οπότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσεις την εργασία και ένα νέο κουτάβι.

Το να αποκτήσετε γονική άδεια κουταβιού είναι μια καταπληκτική λύση και αλλάζει εντελώς το παιχνίδι.

Επίσης, η BrewDog επιτρέπει στους υπαλλήλους της να φέρνουν τα σκυλιά τους στο γραφείο, γεγονός που επίσης κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη τόσο για τα κουτάβια όσο και για τους ανθρώπους τους.

Δεν πρέπει κανένα κουτάβι να μένει μόνο του στο σπίτι για πολύ καιρό.

Επιπλέον, η πολιτική της BrewDog που είναι φιλική προς τα κουτάβια δεν περιορίζεται μόνο στα γραφεία της.

Από τη θετική τους προσέγγιση στην ιδιοκτησία σκύλων επωφελούμαστε και εμείς οι κανονικοί πελάτες: κάθε μπαρ της BrewDog είναι φιλικό προς τα σκυλιά, οπότε δεν χρειάζεται να αφήσετε το γλυκό σας κουτάβι στο σπίτι αν επισκεφθείτε έναν από τους χώρους τους.

Οι ανταποκρίσεις στην ανακοίνωση της BrewDog για τη νέα γονική άδεια για κουτάβια ήταν συντριπτικά θετικές και πολλοί άνθρωποι επικροτούν την BrewDog που αναγνωρίζει ότι τα σκυλιά δεν είναι απλώς κατοικίδια ζώα – είναι οικογένεια.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επαινούν την εταιρεία και ορισμένοι μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες από την προσπάθεια να ισορροπήσουν την εργασία και ένα νέο τριχωτό μέλος της οικογένειας και πώς ένα σχέδιο όπως αυτό θα βοηθούσε αυτούς και τα κουτάβια τους.

Είναι εξαιρετικό να βλέπεις μια τόσο επιτυχημένη εταιρεία να εστιάζει στην ευημερία του προσωπικού της και είναι φανταστικό ότι αναγνωρίζει τόσο το πόσο πολύτιμο όσο και το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να προστεθεί ένα νέο κουτάβι στην οικογένεια.

Μέσω της φιλικής προς τα κουτάβια πολιτικής της BrewDog, περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να δώσουν ένα κουτάβι σε ένα σπίτι και είμαστε σίγουροι ότι το προσωπικό τους θα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr