Εταιρεία ζητά σκυλάκι για να γίνει μοντέλο και δίνει 10.000 δολάρια για να τον προσλάβει

by Έφη Αθανασίου

Γενικά τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει πολλούς χρήστες να φτιάχνουν σελίδα στα social media για τα κατοικίδια τους. Η σχέση με τα κατοικίδια έχει αναπτυχθεί σε ένα έντονα συναισθηματικό δέσιμο και ευτυχώς τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο διαδεδομένη. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει και φροντίζουν και αγαπούν τα ζώα όλο και περισσότερο και αυτό είναι εμφανές. Αν είσαι ένας από αυτούς, συνέχισε να διαβάζεις.

Για τη σχέση του σκύλου με τον άνθρωπο, του πιο πιστού φίλου του ανθρώπου έχουν γραφεί ύμνοι και η αλήθεια είναι πως σα την αγάπη του σκύλου δεν έχει!

Το Yappy.com, μια ιστοσελίδα με δωράκια για κατοικίδια, αναζητά τον επόμενο «Chief Fluff Officer» του (έναν… Μαλλιαρό Διευθύνοντα Σύμβουλο, ας πούμε) και πληρώνει έως και 10.000 δολάρια το χρόνο. Κι ας ακούγεται το ποσό μεγάλο οφείλουμε να πούμε ότι η ζωή του μοντέλου δεν είναι εύκολη ακόμα κι αν είσαι σκύλος!

Ακολουθούν λοιπόν οι προυποθέσεις και η ανακοίνωση αυτή που δεν άργησε να γίνει viral

«Το σκυλάκι που θα πάρει τη θέση θα πρέπει να είναι άνετο μπροστά στην κάμερα, πάντα πρόθυμο να πάρει πόζα και να απολαμβάνει πραγματικά τη φωτογραφία του και τη βιντεοσκόπηση καθώς δοκιμάζει τα τελευταία εξατομικευμένα δώρα μας», λέει η εταιρεία στη αγγελία εργασίας.

Πόσοι σκυλογονείς άραγε θα ενδιαφέρονταν για τη θέση αυτοί και θα θέλαν να συμμετάσχουν με τον αγαπημένο τους φίλο?

Αν και ακούγεται πολύ εύκολο, η δουλειά ενός σκύλου influencer μπορεί να είναι δύσκολα. Ο ερχόμενος νικητής, πρέπει να είναι περιποιημένος, στην πένα όπως θα λέγαμε και έτοιμος για την φωτογράφιση, αλλά να είναι άνετος για να δείξει τον καλύτερο του ευατό, ποζάροντας στον φακό. Ως αντάλλαγμα, ο winner θα πληρώνεται και θα λάμβάνει δωρεάν προϊόντα και περιστασιακά θα ταξιδεύει για φωτογραφήσεις.

Για να ληφθούν υπόψη, οι σκυλογονείς πρέπει να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση. Προσοχή, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

«Είμαστε πρόθυμοι να στείλουμε το μήνυμα όσο το δυνατόν ευρύτερα, ώστε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για αυτόν τον εκπληκτικό ρόλο», είπε η εταιρεία στο CNN. «Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώσαμε την θέση και μέχρι στιγμής, είχαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις».

Πράγματι ο ενθουσιασμός των χρηστών των social media είναι τεράστιος και αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πόσα πολλά οφέλη μπορεί να έχει η σχέση με τα ζώα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr