Ευγενικό Golden Retriever προσπαθεί τα πάντα για να βγάλει το γατάκι από το κρεβάτι του

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Το γατάκι Σάιμον αποφάσισε ότι του αρέσει το κρεβάτι του σκύλου Μπέιλι και το κάνει δικό του. Αλλά το Γκόλντεν Ριτρίβερ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο!

Η ιστορία του Simon και του Bailey

Ο Bailey είναι αρχικά περίεργος για το γιατί ο Simon βρίσκεται στο κρεβάτι του και γαβγίζει για να ενθαρρύνει το γατάκι να κατέβει. Είναι σαν να λέει: “Ε, αυτό είναι το κρεβάτι μου, Σάιμον”. Αλλά όταν αυτό δεν λειτουργεί, τότε προσπαθεί με αξιολάτρευτο τρόπο να πετάξει το γατάκι έξω (πάντα τόσο απαλά, καθώς είναι ένας πολύ ευγενικός Golden, τελικά).

Στη συνέχεια, βάζει το κεφάλι του στο κρεβάτι και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του μοιράσματος. Σύντομα όμως ξαπλώνει δίπλα στο κρεβάτι και τότε είναι που ο Simon αποφασίζει ότι η Bailey μπορεί να είναι πολύ πιο άνετη από το κρεβάτι!

Το αξιολάτρευτο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές τους τελευταίους μήνες σε μεγάλο βαθμό επειδή οι θεατές είναι ερωτευμένοι με την Bailey.

Ένας θεατής σχολίασε πως η Bailey “πέρασε και τα 5 στάδια της θλίψης μέσα σε δύο λεπτά: άρνηση, θυμός, κατάθλιψη, διαπραγμάτευση και αποδοχή”.

Ένας άλλος σημείωσε πόσο γλυκιά ήταν η Bailey. “Μου αρέσει που ο σκύλος δεν φαίνεται καν τόσο αναστατωμένος, απλά μπερδεμένος και ελαφρώς απογοητευμένος που το κρεβάτι του έχει καταληφθεί από ένα περίεργο σκυλάκι που σφυρίζει”.

“Τα γκόλντενς είναι τόσο γλυκά”, είπε ένας προφανής λάτρης των σκύλων. “Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι θυμωμένος αλλά δεν θέλει να γίνει κακός”.

Και κάποιος άλλος σχολίασε: “Μου αρέσει που ακόμα και όταν προσπαθεί να βγάλει το γατάκι από το κρεβάτι του, εξακολουθεί να είναι ευγενικός. Όταν αναποδογυρίζει το κρεβάτι, σταματάει πριν φτάσει στο γατάκι και αμέσως μετά το ελέγχει. Θα μπορούσε να αναποδογυρίσει ολόκληρο το κρεβάτι ή να σηκώσει το γατάκι, αλλά δεν ήθελε να του κάνει κακό, ακόμα κι αν του πήρε το κρεβάτι”.

Ο Bailey μπορεί να μην το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά πιστεύουμε ότι έχει γίνει μια μεγάλη χνουδωτή πατρική φιγούρα για τον Simon. Συνήθισε να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου, Μπέιλι!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr