Φοβισμένος σκύλος προσπαθεί να δαγκώσει τη θετή μητέρα του, εκείνη του δίνει τον χρόνο να την εμπιστευτεί

Ιστορίες Ζώων

Όταν η Heather, το μικροσκοπικό σκυλάκι, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα καταφύγιο, ήταν τρομοκρατημένη μέχρι θανάτου. Τα μάτια της ήταν κόκκινα και είχε μια θλιμμένη, συντετριμμένη έκφραση στο πρόσωπό της. Όταν όμως κάποιος την πλησίασε, έβγαλε τσιριχτές κραυγές και προσπάθησε να τον δαγκώσει. Η Heather ήταν μια περίπτωση κακοποίησης που προσπαθούσε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τους “τερατώδεις” ανθρώπους.

Ο φοβισμένος και τρομαγμένος σκύλος αποτελούσε κίνδυνο

Το καταφύγιο επικοινώνησε με τη Νίκο, μια εθελόντρια, και της ζήτησε να αναθρέψει το υπερβολικά ευαίσθητο σκυλί με υψηλό κίνδυνο δαγκώματος. Η Νίκο αποφάσισε αμέσως και οδήγησε τη Heather στο σπίτι της. Δεν ήξερε τι να κάνει όταν ο τραυματισμένος σκύλος αρνήθηκε κατηγορηματικά να βγει από το κλουβί του.

Η Heather προσπάθησε να δαγκώσει τη Niko αρκετές φορές, τρομοκρατημένη, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε να την εγκαταλείψει. Αντ’ αυτού, άρχισε να τη χαϊδεύει και να της προσφέρει μια λιχουδιά καθώς την έβγαζε από το κλουβί. Η Heather, από την άλλη πλευρά, κατέφυγε στην πιο απομακρυσμένη γωνία του κλουβιού, κουλουριασμένη από τον τρόμο.

Μικρές προσπάθειες προσέγγισης

Η Niko κατάφερε τελικά να πείσει τη Heather να βγει από το κλουβί μετά από μια σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ρολό χαρτί κουζίνας ως ασπίδα για να ασφαλίσει τον σκύλο σε μια ιμάντα. Η Heather κατάλαβε επιτέλους το χνουδωτό συναίσθημα του να είσαι υγιής και προστατευμένη από ένα άτομο στην πρώτη της βόλτα στη γειτονιά!

Η βίαιη αποστροφή της Heather προς τους ανθρώπους σταδιακά υποχώρησε τους επόμενους μήνες. Έκανε κατάπληξη σε όλους, καθώς μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό αγκαλίτσες με στοργικό και πιστό πνεύμα. Όταν μια καταπληκτική οικογένεια προθυμοποιήθηκε να υιοθετήσει αυτό το πολύτιμο παιδί, ήταν μια τεράστια νίκη για τον Νίκο!

Η νέα της ζωή

Η Heather έλαμψε στο νέο της σπίτι σαν μια ακτίνα ηλίου! Παρά το γεγονός ότι είχε αλλάξει σελίδα, εξακολουθούσε να προτιμά την προστασία του μεταλλικού κλουβιού της από την άνεση του σκυλίσιου κρεβατιού της. Οι νέοι της γονείς της αγόρασαν ένα σκυλόστρωμνο με θόλο στην κορυφή για να την καθησυχάσουν, και αυτό ήταν υπεραρκετό για να την κάνει να νιώσει ξανά ασφαλής!

Τώρα ζει την καλύτερη ζωή της, εντελώς απαλλαγμένη από τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν!
Για να δείτε πώς τα βάσανα της Heather εξοστρακίστηκαν για πάντα από μια στοργική ομάδα ανθρώπων, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top