Γάτα έφερνε κάθε πρωί για δώρο στον ιδιοκτήτη της ποντίκια και πουλιά και όταν τη μάλωσε, άρχισε να του φέρνει τεράστια φύλλα

Ιστορίες Ζώων

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι γάτες προκειμένου να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους ιδιοκτήτες τους, πολλές φορές φέρνουν στο σπίτι ασυνήθιστα δώρα τα οποία τυχαίνει να είναι είτε τρωκτικά, είτε πουλιά, είτε ερπετά.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτά τα δώρα σπάνια εκτιμώνται από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι φαίνονται αχάριστοι στην απέχθειά τους γι’ αυτά. Αυτό πιθανότατα προκαλεί σύγχυση και βλάπτει τους τετράποδους φίλους μας που δεν καταλαβαίνουν γιατί αυτά τα πολύτιμα δώρα τους απορρίπτονται συνεχώς από μας τους ανθρώπους!

Η Μπαλού και τα ιδιαίτερα δώρα της

Αυτό συνέβη και στην Baloo, μιας νεαρής γάτας και του ιδιοκτήτη της που ονομάζεται Ben. “Έδειχνε πάντα τόσο μπερδεμένη και λυπημένη, που με έκανε να αισθάνομαι πολύ κακός,” είπε ο Ben σε μια συνέντευξή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Baloo δεν μια συνηθισμένη γάτα. Όταν ο ιδιοκτήτης της τη μάλωσε, κατάλαβε ότι ο Ben έχει άλλα γούστα στα δώρα και βγήκε να ψαξει για κάτι καλύτερο, κάτι λιγότερο… ζωντανό. “Αφού πέρασαν μήνες κι εγώ συνέχιζα να απορρίπτω τα δώρα της, εκείνη άρχισε να μου φέρνει φύλλα. Ήταν πάντα μεγάλα, όμορφα φύλλα,”είπε ο Ben. “Ήταν μια ανακούφιση για μένα που από τα ζωντανά ποντίκια που μου έφερνε κάθε πρωί άρχισε να δείχνει την ευγνωμοσύνη της φέρνοντάς μου ένα φύλλο.”

“Ήξερε ότι έκανε κάτι καλό τώρα.”

Η Baloo, σαν έξυπνη γάτα, επέλεγε προσεκτικά μόνο τα καλύτερα φύλλα για τον τυχερό ιδιοκτήτη της ενώ έδειχνε την αγάπη της για τον Ben με κάθε τρόπο. “Θα με παρηγορήσει όταν είμαι στις μαύρες μου,” δήλωσε ο Ben. “Δεν είναι μια χαδιάρα γάτα, αλλά όταν είμαι αναστατωμένος ή νευρικός πηδάει επάνω μου, με σπρώχνει προς τα πίσω ώστε να καθίσω κάτω και στη συνέχεια κάθεται στο στήθος μου, μου κάνει νάζια και ακουμπάει το πρόσωπό μου με τη μύτη της.”

Γνωρίστε τη Baloo, μια γάτα που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο ιδιοκτήτης της απέρριπτε τα τρωκτικά και τα πτηνά που του πήγαινε κάθε πρωί.

“Έδειχνε πάντα τόσο μπερδεμένη και λυπημένη, που με έκανε να νιώθω πολύ κακός.”

Έτσι, η Baloo αποφάσισε να δοκιμάσει μια διαφορετική τακτική.

Κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης της άρχισε να ενοχλείται με τα ζώα που του έπαιρνε κάθε μέρα στο σπίτι…

…και πως ο Ben μπορεί να εκτιμήσει κάτι καλύτερο, κάτι λιγότερο… ζωντανό.

“Αφού πέρασαν μήνες κι εγώ συνέχιζα να απορρίπτω τα δώρα της, εκείνη άρχισε να μου φέρνει φύλλα.”

“Ήταν πάντα μεγάλα, όμορφα φύλλα.”

Μερικές φορές φέρνει ένα κλαδί αντί για φύλλο, έτσι για την αλλαγή.

Αλλά αυτές τις μέρες, έχει βρει πιο χαλαρούς τρόπους να δείξει αγάπη της στον Ben.

“Όταν είμαι αναστατωμένος ή νευρικός πηδάει επάνω μου, με σπρώχνει προς πίσω ώστε να καθίσω κάτω…”

“…και στη συνέχεια κάθεται στο στήθος μου, μου κάνει νάζια και ακουμπάει το πρόσωπό μου με τη μύτη της!”

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top