Γάτα μαμά και το γατάκι της αγκαλιάζονται μετά τη διάσωσή τους από το δρόμο και αρνούνται να αποχωριστούν

by Έφη Αθανασίου

Αυτή η γλυκιά γάτα και το γατάκι της έχουν περάσει πολλές δυσκολίες μαζί, αλλά η αγάπη τους ο ένας για τον άλλον κράτησε το ηθικό τους ψηλά και τώρα τα πράγματα αρχίζουν επιτέλους να βελτιώνονται για το ζευγάρι.

Όταν διασώθηκε από τους δρόμους του Λος Άντζελες, η Ρόζα ζούσε ως αδέσποτη με τα δύο μικροσκοπικά γατάκια της.

Πριν τελικά διασωθεί, η Ρόζα είχε εντοπιστεί να περιφέρεται στους δρόμους για αρκετό καιρό, καθώς η στοργική μητέρα ήταν επιφυλακτική απέναντι στους ανθρώπους και είχε αποδειχθεί πολύ δύσκολη γατούλα για να πιαστεί.

Τελικά όμως, ένας τοπικός διασώστης ζώων, ο Chris, κατάφερε να συλλάβει τη Rosa και τα μωρά της και με τη βοήθεια του κέντρου διάσωσης Wrenn Rescues, η μικρή οικογένεια τοποθετήθηκε σε ανάδοχο σπίτι.

Ωστόσο, η Jen Marder, η οποία είναι εθελόντρια στο κέντρο Wrenn Rescues, συμφώνησε να αναλάβει την Rosa και τα γατάκια της.

Η Marder φρόντισε πολύ καλά τη μικρή οικογένεια και προσπάθησε να κάνει τα νευρικά αδέσποτα να νιώσουν όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και ευπρόσδεκτα στο νέο τους σπίτι.

Έπρεπε η Ρόζα να μπορέσει να χαλαρώσει και να εμπιστευτεί ότι αυτή και τα γατάκια της ήταν επιτέλους ασφαλείς.

Εντούτοις, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Marder, τα πράγματα ξεκίνησαν με σπαρακτικό τρόπο. Δύο εβδομάδες μετά τη μετακόμιση, το μικρότερο γατάκι πέθανε.

Είχε γίνει πολύ μικρό και αδύναμο για να επιβιώσει και παρά τη θεραπεία που έλαβε δεν μπορούσε να σωθεί.

Φυσικά, η Ρόζα ήταν συντετριμμένη, αλλά αντί να εγκαταλείψει την ελπίδα, επέλεξε να δώσει όλη της την ενέργεια στο να κρατήσει το εναπομείναν γατάκι, τον Κινγκ, αγαπημένο και ασφαλές.

Έτσι, η θλιμμένη μητέρα προσκολλήθηκε στο εναπομείναν μωρό της και του έδωσε όλη την αγάπη και τη στοργή που θα μπορούσε να χρειαστεί.

Ο Κινγκ ευδοκίμησε κάτω από τη στοργική φροντίδα της μητέρας του. Μεγάλωσε και δυνάμωσε και έγινε ένα χαρισματικό και παιχνιδιάρικο γατάκι.

Καθώς μεγάλωνε, η Ρόζα συνέχισε να τον περιποιείται και πάντα φρόντιζε να είναι καλά.

Κάποιες φορές ξεχνούσε ακόμη και να φάει επειδή ήταν τόσο συγκεντρωμένη στον Κινγκ, αλλά ο Μάρντερ ξυπνούσε φροντίζοντας να της φέρνει φαγητό και νερό.

Την ώρα που η Ρόζα ασχολούνταν με τον Κινγκ, ο Μάρντερ ασχολούνταν με τη Ρόζα.

Και παρότι ο Κινγκ γινόταν πιο δυνατός και θορυβώδης, η αυτοπεποίθηση της Ρόζα μεγάλωνε επίσης.

Ξεκίνησε να εμπιστεύεται την Marder και άρχισε να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Έγινε πιο φιλική, πιο κοινωνική και τώρα είναι μια ευτυχισμένη και υγιής γάτα.

Η Ρόζα εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά το δραστήριο γατάκι της και είναι προφανές ότι το ζευγάρι είναι δεμένο για μια ζωή.

” Πρόκειται για έναν από τους πιο γλυκούς δεσμούς μεταξύ μαμάς και μωρού που έχω δει ποτέ”, δήλωσε η Marder.

Με την αγάπη της Rosa και του King ο ένας για τον άλλον πέρασαν τις σκοτεινές στιγμές και τώρα επιτέλους είναι ασφαλείς και μπορούν να απολαύσουν τη ζωή.

Αναζητούν τώρα το παντοτινό τους σπίτι και ελπίζουν να υιοθετηθούν μαζί, ώστε να μη χρειαστεί να είναι ποτέ χωριστά.

Είµαστε σίγουροι ότι θα βρουν µια υπέροχη οικογένεια και θα ζήσουν µια µακρά και ευτυχισµένη ζωή µαζί.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr