Γενναίος σκύλος βλέπει ένα φίδι να τρέχει μπροστά από τον ιδιοκτήτη της για να την προστατέψει

σκύλος φίδι

Ο ιδιοκτήτης της Shaka την έφερε στην εκστρατεία εμβολιασμού που διοργάνωσε η Sidewalk Specials ζητώντας βοήθεια. Ενώ ήταν, σε μια πεζοπορία στα βουνά συνάντησαν ένα φίδι.

Η Shaka πήδηξε γενναία για να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη της, αλλά τραυματίστηκε στη διαδικασία. Το μάτι της φαινόταν αρκετά άσχημα και έτσι η γυναίκα συμφώνησε να τους αφήσει να πάνε τη Shaka στον κτηνίατρο…

Το μόνο που ήθελε η Shaka ήταν να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι της με ασφάλεια… Χάρη, στη γενναιοδωρία των χορηγών και σε όλες τις δωρεές που έλαβε, αυτό ακριβώς συνέβη!

Παρακολουθήστε τη συγκινητική στιγμή που η Shaka επανενώνεται με χαρά με την ιδιοκτήτρια της δημιουργώντας μια αίσθηση συγκίνησης! Για να μην αναφέρουμε πόσο καταπληκτική φαίνεται η Shaka μετά την ανάρρωσή της 🙂 .

Γενναίος σκύλος βλέπει ένα φίδι να τρέχει μπροστά από τον ιδιοκτήτη της για να την προστατέψει

Το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής του Σαν Ντιέγκο συνιστά να παραμένετε σε μονοπάτια όταν βρίσκεστε σε πάρκα για να αποφύγετε τις συναντήσεις με κροταλίες. Οι πεζοπόροι θα πρέπει να φορούν μακριά παντελόνια και μπότες αν σκοπεύουν να περπατήσουν μέσα από θάμνους και θα πρέπει να χρησιμοποιούν φακό αν κάνουν πεζοπορία τη νύχτα. Σε περίπτωση δαγκώματος, προτείνονται τα ακόλουθα βήματα πρώτων βοηθειών:

  • Παραμείνετε ήρεμοι
  • Ακινητοποιήστε το δαγκωμένο άκρο
  • Μην εφαρμόζετε περίδεση ή ζώνη σύσφιξης. Μην εφαρμόζετε πάγο στο τραύμα. Μην επιχειρήσετε να αναρροφήσετε το δηλητήριο.
  • Πλύνετε το δέρμα
  • Εάν υπάρχει σαπούνι και νερό, πλύνετε το δέρμα πάνω από το δάγκωμα ή χρησιμοποιήστε ένα αντισηπτικό μαντηλάκι.
  • Αφαιρέστε τα κοσμήματα και τα στενά ρούχα σε περίπτωση πρηξίματος
  • Καλέστε βοήθεια
    Εάν είναι δυνατόν, στείλτε κάποιον να τηλεφωνήσει. Εάν είστε μόνοι, περπατήστε με χαλαρό ρυθμό μέχρι το πλησιέστερο τηλέφωνο και καλέστε βοήθεια. Ζητήστε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr