Γκόλντεν ριτρίβερ καλυμμένο με τα αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορεί να κρύψει το “έγκλημα” που διέπραξε

by Μ. Καραμάνδου

Ενώ μερικά σκυλιά μπορεί να κρύβονται αφού μπλέξουν σε φασαρίες στο σπίτι, αυτό δεν ισχύει για τη Στέλλα, το golden retriever, η οποία είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενη που επιδεικνύει τη σκληρή δουλειά της μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Mike LaBianca βιντεοσκόπησε την απίστευτη στιγμή που βγήκε έξω για να δει ότι το άλλοτε άψογο γκαζόν του είχε σκαφτεί και υπήρχαν σβώλοι χώματος σε όλη την αυλή. Αλλά δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να καταλάβει ποιος έφταιγε, καθώς η 4χρονη σκυλίτσα του, η Στέλλα, ήταν ακόμα “καλυμμένη με τα στοιχεία”.

Παρά το χάος που είχε προκαλέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο LaBianca δεν μπορούσε καν να θυμώσει με τη Στέλλα, καθώς δήλωσε ότι “έπρεπε να γελάσει όταν [είδε] πόσο περήφανη και χαμογελαστή ήταν για αυτό που είχε κάνει”.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Στέλλα ήταν χαρούμενη που παραδέχτηκε την κακή της συμπεριφορά και από τότε που το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok (@mike.and.stella.labianca) στις 19 Φεβρουαρίου, έχει ήδη προβληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές, με πάνω από 156.100 likes. Η λεζάντα που έχει τοποθετηθεί πάνω από το κλιπ γράφει: “POV: ένα έγκλημα έχει διαπραχθεί στο μπροστινό γκαζόν σας και ο κύριος ύποπτος επιστρέφει άνετα στον τόπο του εγκλήματος”.

“Είχα αφήσει τη Στέλλα στην μπροστινή αυλή να τρέξει και παρατήρησα ότι είχε γίνει ησυχία έξω για λίγα λεπτά, οπότε πήγα να την ελέγξω. Όταν άνοιξα την μπροστινή πόρτα, είδα την τεράστια τρύπα στην αυλή και τη Στέλλα να στέκεται με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, καλυμμένη με χώμα στις πατούσες, το πρόσωπο και τη γλώσσα της”, δήλωσε ο LaBianca από το Λος Άντζελες.

Δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο η Στέλλα να σκάβει το έδαφος, αλλά όταν το κάνει, σίγουρα της αρέσει να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, καθώς ο LaBianca αστειεύεται ότι “αγριεύει και σκάβει με χαρά”.

@mike.and.stella.labianca Caught red handed 🚨 #dog #dogsoftiktok #doglife #goldenretriever #goldenretrieverlife #funny ♬ Law and Order – The Hollywood Prime Time Orchestra

Γιατί οι σκύλοι αγαπούν να σκάβουν;

Το να έχετε μια πεντακάθαρη αυλή μπορεί να είναι δύσκολο με έναν σκύλο τριγύρω, γιατί όποια ράτσα κι αν είναι, τους αρέσει να λερώνουν τα πόδια τους. Σύμφωνα με το Hill’s Pet Nutrition, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι τριχωτοί φίλοι μας λατρεύουν να σκάβουν την αυλή, όπως η αναζήτηση θηράματος (όπως τρωκτικά ή μικρά θηράματα), η άνεση στη ζέστη, η πλήξη ή το άγχος, ακόμα και για να κρύψουν τον πολύτιμο θησαυρό τους – αν και συχνά ξεχνούν πού τον έθαψαν.

Ένας άλλος βασικός λόγος είναι ότι το σκάψιμο είναι μια ενστικτώδης συμπεριφορά που τα σκυλιά έχουν μάθει από τους προγόνους τους λύκους. Κάποια κουτάβια μπορεί να επιλέξουν να σκάψουν τα παρτέρια, ή ίσως να σκάψουν τα μαξιλάρια του καναπέ ή τα δικά τους κλινοσκεπάσματα πριν πάρουν έναν υπνάκο, όπως και να έχει, μπορεί να τους έρθει φυσικά.

Πώς αντέδρασαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Αφού η Στέλλα “πιάστηκε στα πράσα”, ο LaBianca δήλωσε ότι οι “αντιδράσεις ήταν ξεκαρδιστικές” και του άρεσε να βλέπει πόσοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήρθαν γρήγορα να την υπερασπιστούν.

“Οι πιο συνηθισμένες αντιδράσεις ήταν είτε να την υπερασπιστούν, είτε να της δώσουν ένα ακλόνητο άλλοθι, είτε να προσφέρουν υπηρεσίες δικηγόρου για να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο. Ψάχνουμε ακόμα για υπόπτους για το ποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει σκάψει το γκαζόν, αφού προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι η Στέλλα”, είπε.

Με πάνω από 850 σχόλια στην viral ανάρτηση τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, πολλοί άνθρωποι έχουν παροτρύνει τον LaBianca να μην υποθέσει ότι η Στέλλα είναι ένοχη χωρίς να έχει γίνει ενδελεχής έρευνα. Ένα από τα σχόλια αναφέρει: “Εντιμότατε, ο πελάτης μου προσπαθούσε να καθαρίσει το χάος που άφησε ο πραγματικός ένοχος. Έχουμε έναν ήρωα εδώ”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr