Γνωρίστε την Μπελ: H γάτα με την μαγευτική ουρά σαν σκίουρος που γίνεται viral στο Instagram

Ιστορίες Ζώων

Υπάρχει μια γάτα στο Instagram, που το χαρακτηριστικό πάνω της, είναι η θαμνώδη, φουσκωτή και χνουδώτη ουρά της. Η Bell είναι μια τρίχρονη γάτα από την Ιαπωνία, η οποία έχει πάνω από 145.000 followers στο Instagram.

Ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει αυτή την όμορφη γάτα και κουνιστή ουρά της κάθε μέρα; Στο Instagram της, η Bell λατρεύει να ντύνεται και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους. Η Bell είναι μια γάτα munchkin σε συνδυασμό με το περσικό μείγμα, μια ράτσα που είναι επίσης γνωστή ως “minuet cat” ή ράτσα Napoleon.

Αυτή η ράτσα θεωρείται μια από τις πιο χαριτωμένες ράτσες γατών λόγω των κοντών ποδιών, της χνουδωτής γούνας και του στρογγυλεμένου προσώπου. Επιπλέον, έχουν συνήθως χνουδωτές ουρές.

Ωστόσο, η ουρά της Bell είναι μεγαλύτερη από τη μικρή γατούλα. Επομένως, η μοναδικά θαμνώδης ουρά της την κάνει να ξεχωρίζει και να τραβάει περισσότερη προσοχή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καθημερινές περιπέτειες της Bell στο Instagram. Ρίξτε μια ματιά στη μεγαλειώδη ουρά της που μοιάζει με σκίουρο στο παρακάτω βίντεο

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top