Γνωρίστε το Paningning, το κουτάβι που κοιμάται σε απολαυστικές στάσεις και γίνεται viral

Ιστορίες Ζώων

Τα κουτάβια μπορούν να κοιμηθούν πολύ γρήγορα, και αυτό είναι γεγονός. Κοιμούνται όπου θέλουν, όποτε θέλουν, αλλά υπάρχει ένα κουτάβι Shih Tzu με το όνομα Paningning που γίνεται viral στο Instagram αυτή τη στιγμή, επειδή το κάνει αυτό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Το κουτάβι με τις ξεκαρδιστικές στάσεις ύπνου

Η Paningninging συνηθίζει να κοιμάται ανάσκελα και για κάποιο λόγο το να τη βλέπουμε να παίρνει τον άξιο ύπνο της σε αυτή τη στάση είναι μια χαρά για το μάτι, και φαίνεται ότι δεν είμαστε οι μόνοι που αγαπάμε τις θέσεις ύπνου της, αφού σε λιγότερο από 3 μήνες έχει ήδη αποκτήσει σχεδόν 50.000 followers στο Instagram.

Η μαμά της, Janess Cua δήλωσε για το αξιολάτρευτο Shih Tzu της: “Η Paningning είναι περίπου 3 μηνών τώρα και είναι η κόρη του σκύλου μου που ονομάζεται Baobei”, είπε στο Just Something, “Κοιμάται έτσι από την ημέρα που γεννήθηκε, ανέβασα τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο για πλάκα, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα γινόταν viral sensation”.
Η Janess μας είπε ότι παρά το γεγονός ότι απεικονίζεται σχεδόν πάντα ενώ κοιμάται, είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο κουτάβι και της αρέσει να περνάει χρόνο με τα άλλα σκυλιά της.

Δείτε περισσότερες αξιολάτρευτες φωτογραφίες:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top