Γυναίκα τερματίζει τον μαραθώνιο μεταφέροντας ένα αδέσποτο κουτάβι που σταμάτησε να σώσει στη διαδρομή

Ιστορίες Ζώων

Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία μιας αθλήτριας από την Μπανγκόκ που την ώρα που διαγωνιζόταν σε έναν μαραθώνιο, είδε ένα μικρό κουτάβι και το πήρε μαζί της φτάνοντας στην γραμμή τερματισμού.

Όπως κάθε άλλος αθλητής, ο Khemjira Klongsanun έχει τη σωστή ποσότητα κίνησης και πνεύματος ανταγωνιστικότητας. Της αρέσει ιδιαίτερα το τρέξιμο και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες.

Ωστόσο, σε έναν από τους πρόσφατους μαραθώνιους της στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, η Khemjira έδειξε ότι δεν είναι απλώς μια καλή αθλήτρια, αλλά έχει και μεγάλη καρδιά.

Ένα κουτάβι που φαινόταν χαμένο στην άκρη του δρόμου την έκανε να σταματήσει και να ξεχάσει τον αγώνα. Ήταν ένας αγώνας δρόμου 26 μιλίων και εκείνη βρισκόταν μόλις στο 7ο μίλι, αλλά αφού είδε εκείνο το μικρό κουτάβι, χωρίς να βλέπει τη μητέρα του, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να το σώσει. Σταμάτησε, την πήρε στα χέρια της και την πήρε μαζί της για όλο τον μαραθώνιο.

Δεν άφησε το κουτάβι σε κάποιον από το κοινό, το κουβάλησε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού, δημιουργώντας έναν δεσμό που δεν θα είναι εύκολο να σπάσει.

Μετά τον αγώνα έκαναν μια σύντομη επίσκεψη στο μέρος όπου βρήκε το κουτάβι μόνο και μόνο για να ελέγξουν αν τα αδέλφια ή η μητέρα του ήταν ακόμα στην περιοχή, αλλά δεν ήταν πουθενά, οπότε η Khemjira πήρε το σκυλί μαζί της στο σπίτι. Το κουτάβι έχει πλέον ένα παντοτινό σπίτι και η Khemjira το ονόμασε Nom Chom.

Δείτε φωτογραφίες:

Η Nom Chom έχει κάνει εξετάσεις στον κτηνίατρο, αισθάνεται άνετα και είναι πολύ αγαπητή, με τη νέα της ανθρώπινη μαμά και τα γούνινα αδέρφια της να τη φροντίζουν.

Αυτή είναι η Khemjira Klongsanun από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Έσωσε ένα χαμένο κουτάβι που είχε ξεμείνει στην άκρη του δρόμου κατά τη διάρκεια ενός μαραθώνιου αγώνα 26 μιλίων.

Αντί να την αφήσει με άλλους ανθρώπους, επέλεξε να τρέξει με το κουτάβι μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Δείτε τους καθώς χαιρετούσαν τον κόσμο που τους επευφημούσε.

Εδώ είναι, ποζάροντας για τις κάμερες. Δεν είναι αξιολάτρευτα;

Πήγαν ακόμη και εκεί όπου βρέθηκε το κουτάβι, αλλά δεν υπήρχε η μαμά ή το αδελφάκι του.

Ο Khemjira ονόμασε το κουτάβι Nom Chom και αποφάσισε να το πάρει σπίτι του. Κοιτάξτε τον Nom Chom να παίρνει όλο αυτό τον ήλιο και την απαραίτητη ξεκούραση ομορφιάς! Το να χάνεσαι είναι δύσκολο, το ξέρεις;

Πιστεύετε ότι συζητούν τους κανόνες και λένε ο ένας στον άλλον ποιος είναι το αφεντικό;

Ορίστε άλλη μια φωτογραφία του Nom Chom που δείχνει άνετος και φροντισμένος στις ανέσεις ενός υπέροχου σπιτιού.

Κοιτάξτε αυτά τα αξιολάτρευτα φορμάκια!

Και εδώ είναι πάλι η Nom Chom, που βολεύεται με ένα από τα νέα της αδέρφια.

Εδώ είναι ένα βίντεο με την Khemjira να κουβαλάει το κουτάβι κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top