Γυναίκα ξυπνάει και βρίσκει έναν άγνωστο σκύλο στο κρεβάτι της

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Julie Thorton Johnson ξύπνησε το πρωί με μια μεγάλη έκπληξη.

Εκεί, αγκαλιά μαζί της στο κρεβάτι της, ήταν ένας μεγάλος, νυσταγμένος σκύλος – ένας σκύλος που ούτε η Τζόνσον ούτε ο σύζυγός της είχαν δει ποτέ πριν.

Η ιστορία της Julie Thorton Johnson με τον άγνωστο σκύλο

Οι Τζόνσον έχουν τρία δικά τους σκυλιά που, κατά καιρούς, τους συντροφεύουν στο κρεβάτι τους, οπότε χρειάστηκε μια στιγμή για να καταλάβει το ζευγάρι ότι αυτό το κουτάβι δεν ήταν ένα από αυτά.

“Ο σύζυγός μου είπε, ‘Julie. Ποιανού είναι αυτός ο σκύλος;’ Εγώ γύρισα και για τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα κοιταζόμασταν ο ένας τον άλλον. Είπα, ‘Αυτό δεν είναι το σκυλί μας'”, δήλωσε η Johnson στο The Dodo.

Ο μυστηριώδης σκύλος, ωστόσο, φάνηκε να είναι αρκετά ικανοποιημένος.

Φυσικά, η Johnson και ο σύζυγός της ξαφνιάστηκαν λίγο στην αρχή από τον απροσδόκητο νέο τους σύντροφο στο κρεβάτι, αλλά γρήγορα έγινε σαφές ότι το κουτάβι δεν ήταν εκεί για να προκαλέσει προβλήματα.

“Απλώς ήταν ξαπλωμένη στα μαξιλάρια μας, απόλυτα ικανοποιημένη”, δήλωσε η Johnson. “Απλά προσπαθούσε να αγκαλιάσει”.

Όντας λάτρης των σκύλων, ο Johnson αποφάσισε να την αγκαλιάσει πίσω – ενώ παράλληλα προσπαθούσε να λύσει το μυστήριο από πού είχε έρθει ο σκύλος.

Μια ισχυρή καταιγίδα είχε περάσει από την περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας και η Johnson πιστεύει ότι ο σκύλος είχε χαθεί και αναζητούσε καταφύγιο. Το ζευγάρι είχε αφήσει κατά λάθος μια πίσω πόρτα του σπιτιού του μισάνοιχτη, οπότε πρέπει να μπήκε με αυτόν τον τρόπο.

“Τα σκυλιά είναι πραγματικά έξυπνα”, δήλωσε ο Johnson. “Βρήκε μια ανοιχτή πόρτα και μπήκε μέσα”.

Υποθέτοντας ότι το κουτάβι είχε ιδιοκτήτες, ο Johnson τράβηξε μερικές φωτογραφίες του τριχωτού επισκέπτη και τις δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελπίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπορεί να τις δει. Και βέβαια, αυτό έφερε αποτέλεσμα.

Σε λίγο, η Johnson επικοινώνησε με τον ανήσυχο ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος ζει μερικά χιλιόμετρα μακριά – μαθαίνοντας ότι το κουτάβι ονομαζόταν Nala και ότι είχε χαθεί κατά τη διάρκεια μιας βόλτας την προηγούμενη μέρα.

Μη μπορώντας να βρει το δρόμο για το σπίτι της όταν χτύπησε η καταιγίδα, η Nala αναζήτησε καταφύγιο σε αγνώστους.

“Ήμασταν ένα ασφαλές μέρος και το ήξερε”, δήλωσε ο Τζόνσον, προσθέτοντας: “Οι μαμάδες της Nala ήρθαν αμέσως και την πήραν. Ήταν μια πραγματικά ευτυχισμένη επανένωση”.

Η Nala επέστρεψε εκεί που ανήκει – και οι ανησυχίες των μαμάδων της ηρεμούσαν. Εν τω μεταξύ, οι Johnsons δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι που το σπίτι τους (και το κρεβάτι τους) κατακλύστηκε από ένα τόσο γλυκό κουτάβι.

“Νόμιζαν ότι θα θυμώναμε που ο σκύλος τους τρύπωσε στο σπίτι μας, αλλά τα συναισθήματά μας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετα”, δήλωσε η Johnson. “Όλοι ήταν ασφαλείς. Κανείς δεν είχε κολλήσει στην καταιγίδα. Ήταν ένας κυκλικός τρόπος για να ανοίξουμε την καρδιά μας σε κάποιον άλλο”.

Και, στο τέλος, η αιφνιδιαστική επίσκεψη της Nala έδωσε κάτι περισσότερο από μια αστεία ιστορία.

Οι Johnsons συναντήθηκαν πρόσφατα ξανά με τη Nala – αυτή τη φορά σκόπιμα. Κανόνισαν ένα ραντεβού για παιχνίδι με τα σκυλιά τους και το τυχαίο κουτάβι που μπήκε κρυφά στις καρδιές τους.

“Ήταν υπέροχο. Γνωρίσαμε τους γονείς της Nala. Άνοιξε μια πραγματική φιλία”, δήλωσε ο Johnson. “Αν χρειαστούν ποτέ μπέιμπι σίτερ, νομίζω ότι αποδείξαμε ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr