Η αγάπη όλα τα μπορεί: Παππούς πηγαίνει βόλτα με καρότσι τον ανάπηρο σκύλο του καθημερινά και συγκινεί το διαδίκτυο

Ιστορίες Ζώων

Πρόκειται για τον παππού που πηγαίνει βόλτα κάθε μέρα τον ανάπηρο σκύλο του, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή γίνεται. Ένα φωτεινό παράδειγμα σε έναν σκοτείνο κόσμο..

Ο Ιταλός παππούς που πηγαίνει βόλτα τον ανάπηρο σκύλο του

Δυστυχώς, δεν το συνειδητοποιούν όλοι, αλλά ένας Ιταλός στέλνει ένα ειδικό μήνυμα σε όλους μας και δείχνει τη δέσμευση του με το χαριτωμένο σκυλί του.

Ο Tonino Vitale φωτογραφήθηκε πηγαίνοντας το ηλικιωμένο, άρρωστο σκυλί του για μια βόλτα. Τίποτα πραγματικά ιδιαίτερο για έναν ιδιοκτήτη σκύλου.

Αλλά η Dylan είναι ένα Labrador 13 ετών που έχει σοβαρή αρθρίτιδα. Αλλά ο αγαπητός του ιδιοκτήτης τον παίρνει κάθε μέρα σε ένα καρότσι αγορών και μπορεί να του προσφέρει φρέσκο ​​αέρα και λίγη διασκέδαση.

Η Dylan δεν μπορεί να κινήσει τα πίσω πόδια της και τα μπροστινά της πόδια είναι επίσης δύσκολο να τα κινήσει. Έχει επίσης μια αδύναμη καρδιά, και δυσκολία στην αναπνοή. Ακόμη και το γάβγισμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της, είναι τόσο εξαντλητικό γι ‘αυτήν. Όμως ο Τόνινο φροντίζει για αυτό.

Έτσι ο ιδιοκτήτης της προσπαθεί να την κάνει όσο το δυνατόν να νιώθει πιο άνετα και την βάζει σε ένα καλάθι αγορών.

“Για μένα και τη γυναίκα μου, η οποία είναι μια θαυμάσια γυναίκα και ενδιαφέρεται περισσότερο γι ‘αυτόν από μένα, η Dylan είναι σαν το παιδί μας”.

“Με τη Dylan ήταν αγάπη εκ πρώτης όψεως, από τότε που γεννήθηκε” . “Για εμάς, είναι μια φυσιολογική χειρονομία να αγαπάμε την Dylan, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την ιστορία της. Είναι ένας τρόπος να ευαισθητοποιήσετε τους ανθρώπους για τη σημασία του σεβασμού των ζώων”.

Η οικογένεια του Tonino

Η Dylan ζει με τον Tonino και την οικογένεια του ζούνε μαζί 13 χρόνια. Στην αρχή, τα παιδιά φροντίζανε το σκυλί, αλλά όταν έφυγαν, οι γονείς την φροντίζουν μόνοι τους. Η Dylan τον βοήθησε πολύ στο παρελθόν όταν πέθανε ο πατέρας του.

Μια γυναίκα έγραψε: “Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπά το σκυλί του σαν να ήταν το παιδί του. Κάνει τόσο πολύ κόπο για να βοηθήσει το σκυλί του να έχει το καλύτερο της ζωής της. Άνθρωποι όπως αυτόν αξίζουν τον θαυμασμό και τον έπαινο. ”

Αυτές οι εικόνες μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης μεταξύ ενός άρρωστου σκύλου και ενός ανθρώπου, μιας ιστορίας σε έναν κόσμο όπου η κακοποίηση των ζώων και η παραμέληση είναι πιο συχνές.

“Αυτό που κάνω γι ‘αυτήν είναι φυσιολογικό, δεν είναι εξαιρετικό, είναι απλά αγάπη”.

Αφού η Sabrina μοιράστηκε το γλυκό βίντεο του Tonino και του Dylan, χιλιάδες καρδιές συγκινήθηκαν από αυτό. Όταν ρωτήθηκε για την απάντηση του βίντεο, ο Tonino είπε απλώς ότι ελπίζει ότι θα διδάξει άλλους ανθρώπους να αγαπούν, να φροντίζουν και να σέβονται τα ζώα.

Τι θαυμάσιο παράδειγμα για το πόσο βαθιά μπορεί να είναι η σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και σκύλων.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top