Η αγάπη την μεταμόρφωσε: Υποσιτισμένη γάτα με μόλυνση των ματιών μεταμορφώνεται μετά τη διάσωσή της

γατάκι με μόλυνση στα μάτια

Μας ραγίζει η καρδιά όταν τα ζώα είναι πληγωμένα ή άρρωστα, ειδικά όταν είναι μόλις και μετά βίας σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σώσουν και να βοηθήσουν αυτά τα φτωχά ζώα.

Μικρό γατάκι εντοπίστηκε με σοβαρή μόλυνση στα μάτια και ευτυχώς μια οικογένεια αποφάσισε να του δώσει ένα καλύτερο αύριο. Τα μολυσμένα μάτια μπορεί να είναι ένδειξη ενός σοβαρού ιού ή άλλης ασθένειας και η αντιμετώπιση τους απαιτείται να γίνει υπό την επίβλεψη ενός ειδικού κτηνιάτρου.

Η ιστορία της Sugarbug

Γνωρίστε τη Sugarbug, μια μικρή γάτα Σιαμέζ που διασώθηκε από την ομάδα. Το γλυκό κορίτσι ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση όταν βρέθηκε. Ήταν υποσιτισμένη και με άσχημη μόλυνση στα μάτια. Γρήγορα πήραμε τη γάτα στο σπίτι και τη φροντίσαμε.

Η Sugarbug δεν ήταν αρκετά δυνατή για να φάει μόνη της, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή σύριγγα για να την ταΐσουμε. Χρειαζόταν επίσης κάποια ιατρική περίθαλψη για να θεραπεύσει τα μάτια της και να αποκαταστήσει την υγεία της. η ομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο να σώσει το μικρό μωρό.

Η ανάρρωση και η κατάσταση της υγείας της

Μετά από 3 ημέρες στη φροντίδα μας, το χαριτωμένο κοριτσάκι άρχισε να κερδίζει την υγεία της και το βάρος της. Είχε καλύτερη διάθεση και ήταν σε θέση να τρώει μόνη της. Έκανε μια απίστευτη ανάρρωση και μια εκπληκτική μεταμόρφωση.

Παρόλο που εξακολουθεί να λαμβάνει αντιβιοτικά και έχει εκκρίσεις από τη μύτη και τα μάτια της, είναι καλά. Ζύγιζε μόνο 181 γραμμάρια όταν διασώθηκε, αλλά τώρα έχει φτάσει τα 340 γραμμάρια.

Το αισιόδοξο μέλλον

Θα γίνει καλύτερα και θα μεγαλώσει σε μια όμορφη και ευτυχισμένη γάτα. Και μόνο που την κοιτάμε τώρα, είναι η πιο γλυκιά μικρή χνουδωτή δεσμίδα που έχουμε δει ποτέ! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που έχει μια ιστορία επιτυχίας και ένα αγαπημένο σπίτι για πάντα.

Όλοι αξίζουν μια ευκαιρία. Δεν πρέπει να διστάζουμε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα έχει ανάγκη. Σας ευχαριστούμε που σώσατε και φροντίσατε τόσο καλά αυτό το φτωχό γατάκι. Ελπίζουμε ότι υπάρχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στον παράδεισο για ανθρώπους σαν εσάς!!!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr