Η αγάπη τον γιάτρεψε: Χτυπημένος σκύλος με πρησμένο πρόσωπο περίμενε το τέλος της ζωής του

Ιστορίες Ζώων

Η σωματική τιμωρία στους σκύλους είναι μια αναποτελεσματική και βλαβερή πρακτική. Αντί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπεριφορών, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς.

Η ιστορία του άτυχου σκύλου

Δεμένη σε έναν φράχτη για να την αποτρέψει να δραπετεύσει, ανίκανη να κινηθεί, το κεφάλι και το πρόσωπό της παραμορφώθηκε εντελώς . Ωστόσο, χάρη στη γρήγορη δράση αυτού του Καλού Σαμαρείτη, το 2021 έφερε ένα ευτυχισμένο τέλος στην τραγική της ιστορία.

Μετά από πολύ καιρό περιπλανώμενος ο σκύλος δέθηκε έτσι ώστε να μην ξεφύγει. Ένας γείτονας προσπάθησε να την ταΐσει, αλλά ο σκύλος που ήταν τόσο πρησμένος και άρρωστος που δεν μπορούσε να φάει τίποτα.

Ευτυχώς, μια καλή ψυχή ανακάλυψε την κατάστασή της και αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου της για να σώσει το σκύλο Jade . Ο Randel Silva απελευθέρωσε το κοριτσάκι για να την πάει στον κτηνίατρο. Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα και μόλις μπορούσε να κινηθεί.

Όταν βρισκόταν στην κτηνιατρική κλινική, ο θεράπων ιατρός σχολίασε ότι όλοι οι τραυματισμοί έδειξαν φρικτή κακοποίηση : εκτός από το πρήξιμο και την αιμορραγία, είχε σοβαρή αναιμία και αφυδάτωση. Ευτυχώς ο σκύλος έφτασε εκεί εγκαίρως, καθώς λόγω της κατάστασής της, δεν θα μπορούσε να είχε ζήσει περισσότερο από λίγες ακόμη ώρες.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας

Ο Jade ξεκίνησε μια σειρά αντιβιοτικών και ωριαίας φροντίδας από τους επαγγελματίες, κάτι που είχε μεγάλο αποτέλεσμα. Τώρα ο σκύλος τρώει μόνος του και το πρόσωπό της είναι ξεφουσκωμένο, αλλά δεν θεραπεύτηκε εντελώς.

Όπως είδαμε, η Jade έπρεπε απλώς να αισθανθεί κάποια στοργή για να επιτρέψει πλήρως την άνθηση της προσωπικότητάς της. Είναι ένα πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλί , μια αθώα που δεν άξιζε, σε καμία περίπτωση, την άδικη και άθλια μεταχείριση που της δόθηκε. Παρά το σκοτεινό παρελθόν της, η Jade αγαπά να αλληλεπιδρά με ανθρώπους και είναι πολύ έξυπνη .

Θα πρέπει ακόμη να περάσει μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο ζώων μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να μεταφερθεί σε κέντρο υιοθεσίας που θα της παρέχει μια νέα οικογένεια για πάντα.

Τελικά, η συμπόνια του ήρωά της και η αφοσίωση του κτηνιάτρου διέγραψαν τόσα πολλά βάσανα με την αγάπη τους.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top