Η αντίδραση σκύλου όταν είδε το χριστουγεννιάτικο δέντρο να παίρνει τη θέση του κρεβατιού του έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Ένας σκύλος με το όνομα Graham έκανε το διαδίκτυο να γελάσει, αφού ο ιδιοκτήτης του μοιράστηκε ένα κλιπ με τον ίδιο να δείχνει μπερδεμένος όταν βρήκε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη θέση που προηγουμένως κατείχε το κρεβάτι του.

Στο viral κλιπ, που μοιράστηκε στο TikTok την Τρίτη με το όνομα χρήστη Grahammctavish1, το μπόξερ φαίνεται να κάθεται στον καναπέ και να κοιτάζει γύρω του μπερδεμένος και σίγουρα όχι χαρούμενος, αφού βρήκε ένα μεγάλο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο σημείο που συνήθως στεγάζεται το κρεβάτι του.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση συνοδεύτηκε από μια λεζάντα που έγραφε: “Όταν δεν ξέρεις τι είναι τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα υπάρχει ένα δέντρο εκεί που ήταν το κρεβάτι σου…”. Ακολούθησε το: “Είναι το βλέμμα του θανάτου για μένα!”

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενθουσιασμένοι με τα Χριστούγεννα και το μεγάλο δείπνο γαλοπούλας που παραδοσιακά συνοδεύει, αλλά συμβαίνει το ίδιο και με τα σκυλάκια μας; Σύμφωνα με τους ειδικούς κατοικίδιων ζώων, ναι, είναι!

@grahammctavish1 Its the death glare for me! 😂 😠#boxer #christmas #wtfigo ♬ Elf – Main Theme – Geek Music

Τα σκυλιά αισθάνονται το ίδιο με τους ιδιοκτήτες τους, καθώς μπορούν να αισθανθούν τον ενθουσιασμό και την προσμονή που νιώθουν τα μέλη της οικογένειας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ορισμένα παραδοσιακά στολίδια δέντρων μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι κακά γι’ αυτά – απλώς πρέπει πρώτα να προστατευτούν από τους σκύλους.

Μια πρώτη συμβουλή για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ασφαλές για το κουτάβι σας είναι να επιλέξετε μια τεχνητή έκδοση και όχι ένα αληθινό δέντρο, το οποίο θα πρέπει να ασφαλίσετε με μια ποιοτική βάση.

Πριν στολίσετε το δέντρο σας, θα πρέπει να το αφήσετε γυμνό για λίγες μέρες για να το συνηθίσει ο σκύλος σας, και ακόμη και όταν το στολίσετε, θα είναι ασφαλέστερο να αφήσετε τα κάτω κλαδιά γυμνά. Θα πρέπει επίσης να ασφαλίσετε τυχόν καλώδια και σκοινιά και να τα καλύψετε με τρόπο που να είναι δύσκολο για το σκύλο σας να τα ξεθάψει.

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε φαγητό ή κεριά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, τόσο για την ασφάλεια του σκύλου σας όσο και ολόκληρης της οικογένειας.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας θεατές από όλο το TikTok.

Μέχρι στιγμής έχει λάβει πάνω από 615.700 προβολές και 62.000 likes στην πλατφόρμα.

Ένας χρήστης, ο Seasons.talk, σχολίασε: “Μετακίνησα όλο το δέντρο της γάτας μου και ταρακουνήθηκαν lmao”. Και η Brandi είπε: “Δύο μέρες που έμεινα μόνος με το δέντρο & το μπόξερ μου έχει καταναλώσει πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μόνο πράσινες τη Δευτέρα και μόνο κόκκινες την Τρίτη”.

Η Kelsey πρόσθεσε: “Αναρωτιέμαι γιατί επιτρέπεται να φέρεις ολόκληρο δέντρο στο σπίτι, αλλά αυτός δεν μπορεί να φέρει ούτε ένα ξύλο”.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr