Η απόλυτη προδοσία: Γάτα σε απόλυτο σοκ μετά τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της να χαϊδεύει άλλη γάτα

Ιστορίες Ζώων

Δεν ακούς κάθε μέρα ότι οι γάτες ζηλεύουν, αφού είναι γνωστό ότι είναι ανεξάρτητες, αλλά ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok έδειξε το αντίθετο.

Σε ένα βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από την @lauren_steenson18, μια μαύρη γάτα φαίνεται να κοιτάζει έξω από το παράθυρο όταν εντοπίζει τον μπαμπά της έξω. Περίεργη, κρατάει τα μάτια της πάνω του, παρακολουθώντας κάθε του κίνηση για να μείνει σοκαρισμένη όταν ένα άλλο αιλουροειδές μπαίνει στο πλάνο.

Ο μπαμπάς φαίνεται στη συνέχεια να σκύβει και να χαϊδεύει μια διαφορετική γάτα. Αυτή η μαύρη γάτα πιάστηκε απροετοίμαστη, πληγωμένη και σε πλήρη δυσπιστία που ο μπαμπάς της θα την πρόδιδε ακριβώς έξω στο ύπαιθρο και θα έβαζε το πόδι της στο παράθυρο, ενώ παράλληλα θα στεκόταν στα πίσω πόδια της για να έχει καλύτερη θέα.

@lauren_steenson18 When daddy is down petting other cats 😔💔#catsoftiktok #cattok #blackcat #sad ♬ original sound – grace *ੈ✩‧₊˚

Η αντίδρασή της ήταν αρκετή απόδειξη ότι οι γάτες όντως ζηλεύουν.

Η λεζάντα του βίντεο γράφει: «Όταν ο μπαμπάς είναι κάτω και χαϊδεύει άλλες γάτες».

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε μέσω του TikTok ότι ο μπαμπάς κατέληξε να ζητήσει συγγνώμη με πολλά φιλιά και αγκαλιές. Και, ευτυχώς, όλα συγχωρήθηκαν αρκετά εύκολα, με την @lauren_steenson18 να γράφει στα σχόλια ότι η γάτα ήταν πάνω του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δεν ακούς κάθε μέρα ότι οι γάτες ζηλεύουν, αφού είναι γνωστό ότι είναι ανεξάρτητες, αλλά ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok έδειξε το αντίθετο.

Μέχρι τη Δευτέρα, το βίντεο του TikTok είχε πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές, 554.000 likes και 2.720 σχόλια.

Ένας τέταρτος χρήστης του TikTok έγραψε αστειευόμενος: «Alexa παίξε “All By Myself” – Celine Dion».

Ένας χρήστης έγραψε: «όταν το πόδι ανέβηκε ψηλά έχυσα ένα δάκρυ».

Οι λόγοι πίσω από τη ζήλια

Η ζήλια μπορεί να εμφανιστεί στις γάτες για διάφορους λόγους, σύμφωνα με το PetMD, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αλλαγών στο περιβάλλον τους, αν αισθάνονται εκτός ελέγχου και αν εισέλθουν νέοι άνθρωποι ή κατοικίδια στο σπίτι τους, απειλώντας την προσοχή που λαμβάνουν ή την ποσότητα των διαθέσιμων πόρων.

Η επιθετικότητα, όπως το σφύριγμα, το χτύπημα, το γρύλισμα ή οι απρόκλητες επιθέσεις, είναι κοινά σημάδια των ζηλιάρικων γατών. Τα αιλουροειδή μπορεί επίσης να παρουσιάσουν αγχωμένες ή καταστροφικές συμπεριφορές όταν αισθάνονται ζήλια. Οι ιδιοκτήτες μπορεί να παρατηρήσουν μια στρεσαρισμένη γάτα να κρύβεται και να πηγαίνει στην τουαλέτα έξω από το κουτί της άμμου, έγραψε το PetMD στην ιστοσελίδα του.

Τα σημάδια ανασφάλειας και ζήλιας διαφέρουν από γάτα σε γάτα. Είναι σημαντικό να τις παρακολουθείτε στενά και την προσωπικότητά τους για να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά τους. Η συζήτηση με τον κτηνίατρό σας θα σας βοηθήσει επίσης να προσδιορίσετε την πηγή του άγχους μιας γάτας, αποδίδοντάς το είτε σε ιατρικό πρόβλημα, είτε σε ζήλια, είτε σε κάτι άλλο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top