Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Γάτα εγκαταλείφθηκε επειδή ήταν «πολύ άσχημη» βρίσκει νέα οικογένεια

Ιστορίες Ζώων

Το μικρό γατάκι χαρακτηρίστηκε μέχρι και «άσχημο και τέρας» και γνώρισε τεράστια απόρριψη από όλο τον κόσμο. Όμως, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει το όμορφο πρόσωπο της ζωής.

Η ιστορία του Romeo

Αυτό το ιδιαίτερο γατάκι ονομάζεται Romeo και γεννήθηκε με ένα χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, αφού δεν έχει την κλασική εμφάνιση μιας κανονικής γάτας. Αυτό το αιλουροειδές ήρθε στον κόσμο με μια παραμόρφωση που το κάνει μοναδικό στον κόσμο των γατιών, αλλά -δυστυχώς- το έκανε και να υποφέρει πολύ τους πρώτους μήνες της ζωής του, αφού ήταν ο λόγος που δεν υιοθετήθηκε από οικογένεια.

Όλα τα αδέρφια του Ρομέο είχαν βρει σπίτι, εκτός από εκείνον, και γι’ αυτόν τον λόγο, αυτό το γατάκι περπάτησε μόνο του στους δρόμους της Ισπανίας και όλοι τον αγνόησαν. Αλλά, ευτυχώς, μια μέρα, περπατώντας στο μέρος, η Laura Llácer, διευθύντρια και συνιδρυτής του Animal Compassion Sanctuary , τον είδε και δεν μπόρεσε να αγνοήσει τον Romeo.

Όταν η Laura ρώτησε για αυτό το γατάκι, οι άνθρωποι της είπαν ότι όλα τα αδέρφια της είχαν βρει σπίτι, εκτός από εκείνον που ήταν «πολύ άσχημος» για να υιοθετηθεί.

Ποιος τον υιοθέτησε

Λέει ότι σοκαρίστηκε που οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν ότι δεν ήταν ένα άσχημο ζώο, αλλά ένα πολύ ιδιαίτερο αιλουροειδές. Την συγκίνησε τόσο πολύ το γεγονός ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τον κόσμο λόγω της εμφάνισής του που αποφάσισε να κάνει κάτι για εκείνον και τον πήγε στο χώρο εργασίας της.

Έτσι ο Romeo έφτασε στο Animal Compassion Sanctuary και βρήκε ένα νέο σπίτι. Πλέον, δεν είναι ποτέ μόνος, καθώς περιβάλλεται από αγελάδες, πάπιες, γαλοπούλες αλλά και κουνέλια.

Η Laura λέει ότι ο Romeo είναι ένα πολύ στοργικό ζώο και συμπεριφέρεται διαφορετικά από άλλες γάτες. Η κοπέλα διαβεβαιώνει ότι η συμπεριφορά της έχει κάτι αξιολάτρευτο που την κάνει μοναδική.

Χάρη στη Laura, ο Romeo δεν θα είναι πλέον μόνος και δεν θα υφίσταται διακρίσεις λόγω της εμφάνισής του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top