«Ή εγώ ή τα 30 σκυλιά σου!»: Τελεσίγραφο άνδρα στη γυναίκα του και εκείνη διαλέγει τα σκυλιά της

by Έφη Αθανασίου

Ένας άνδρας ζήτησε διαζύγιο μετά από αρκετά χρόνια γάμου από την σύζυγο της, επειδή της είπε να διαλέξει ή αυτόν ή τα σκυλιά της. Και εκείνη διάλεξε τα σκυλιά της.

Ο 53χρονος Μάικ Χασλάμ ζήτησε από την γυναίκα να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τα 30 σκυλιά που είχε σώσει. Ωστόσο, η γυναίκα δεν ήταν πρόθυμη και συμβιβαστεί και τώρα που έφυγε ο άντρας της δηλώνει πιο ευτυχισμένη.

Διαζύγιο και η αιτία… τα σκυλιά

Όπως είχε αναφέρει η 49χρονη σύζυγος: «Ο άντρας μου μου είπε να διαλέξω ανάμεσα σε εκείνον και τα σκυλιά. Έχω να τον δω ή να του μιλήσω από τότε. Σκέφτηκα ότι μετά από 25 χρόνια γάμου θα ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω τα σκυλιά μου. Απλά έφτασε στο σημείο που δεν άντεχε άλλο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ωστόσο, εγώ δεν ήμουν έτοιμη να παρατήσω τα σκυλιά μου. Οπότε, εκείνος αποφάσισε να φύγει και ήταν δική του επιλογή.»

H γνωριμία του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Λιζ ήταν 16 ετών και έφυγε από το σπίτι της για να ζήσει με τον άντρα της όταν τέλειωσε το σχολείο. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1991 και έχουν μαζί έναν γιο που σήμερα είναι 22 ετών.

Όπως εξήγησε η ίδια: «Απομακρυνόμασταν όλο και περισσότερο. Ο άντρας μου ασχολούνταν συνέχεια με την δουλειά του και εγώ δεν είχα τίποτα να κάνω. Δεν ήθελα να είμαι σαν χήρα και γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα σκυλιά. Μου είπε ότι θα φύγει και ότι είχε βρει κάποιο άλλο σπίτι, οπότε απλά μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε».

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr