Η εξέλιξη ήταν απρόσμενη: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη στην σπάνια λευκή τίγρη

Οι δύο τίγρεις αναμείχθηκαν μεταξύ τους επειδή ένας φύλακας ζωολογικού κήπου στο βιολογικό πάρκο Bannerghatta στην Ινδία άφησε κατά λάθος μια πόρτα του κλουβιού ανοιχτή, πιστεύεται.

Διακρίνεται να προσπαθεί να πολεμήσει τρεις από αυτές αφού συγκεντρώνονται γύρω της στο ζωολογικό κήπο στην πόλη Bengaluru.

Το προσωπικό δεν ήξερε τι να κάνει

Εν τω μεταξύ, το απελπισμένο προσωπικό του ζωολογικού κήπου φυσάει με τις κόρνες των αυτοκινήτων και φωνάζει στις μεγάλες γάτες για να προσπαθήσει να τις διώξει. Αλλά αυτό δεν πιάνει τόπο, καθώς μία από τις τίγρεις σέρνει τη Shreyas στο έδαφος, πριν οι άλλες συμμετάσχουν στην επίθεση. Ο Amar κατάφερε να ξεφύγει από το κλουβί, αν και υπέστη τραύματα στο πόδι και το σαγόνι του.

Ο C Jayaram, κύριος επικεφαλής συντηρητής δασών της κυβέρνησης, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. Πρόσθεσε: “Εν τω μεταξύ, έχουμε επίσης ξεκινήσει έρευνα για να μάθουμε γιατί συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν

‘Δεν πρέπει να επαναληφθεί και οι άνθρωποι που ήταν ληθαργικοί πρέπει να τιμωρηθούν. ‘Και οι δύο τίγρεις της Βεγγάλης είναι καλά και τους έχει χορηγηθεί θεραπεία’.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr