Η ιστορία που εξοργίζει το διαδίκτυο: «Ο άνδρας μου θέλει να αφήσει το σκύλο μας γιατί μας κοστίζει πάρα πολλά χρήματα»

Ιστορίες Ζώων

Οργή σε όλο το διαδίκτυο έχει προκαλέσει το μήνυμα μιας γυναίκας στο Reddit όπου αποκάλυψε πως ο άνδρας της προτιμά να εγκαταλείψει τον σκύλο που έχουν στην οικογένεια τους καθώς οι θεραπείες στον κτηνίατρο κοστίζουν 700-800 δολλάρια. Η γυναίκα αρχίζει να αναρωτιέται αν έχει παντρευτεί λάθος άνδρα.

Το μήνυμα της γυναίκας

Μια γυναίκα έχει μείνει συντετριμμένη όταν ο σύζυγός της της είπε ότι προτιμά να εγκαταλείψει το σκυλί τους από το να συνεχίσει να πληρώνει τους λογαριασμούς του κτηνιάτρου.

Εξηγώντας πώς υιοθέτησε τον σκύλο της πριν παντρευτεί, η 27χρονη γυναίκα λέει ότι τον θεωρεί «μέρος της οικογένειας» με τον ίδιο τρόπο όπως τα άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μιλώντας στο Reddit , είπε: “Ο σκύλος μου, ο Fido, έχει αναπτύξει πολύ κακές αλλεργίες και χρειάζεται ανοσοθεραπεία. Εάν εμφανίσει μια ιδιαίτερα άσχημη εστία αλλεργίας, μερικές φορές μπορεί να πάθει σταφυλόκοκκο και πρέπει να πάρει μια σειρά στεροειδών και αντιβιοτικών.

«Αυτό μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά δεν ήταν κάτι που θα το έλεγα σοβαρό. Όλα τα φάρμακα και οι λογαριασμοί του για τον κτηνίατρο πιθανότατα κατά μέσο όρο είναι περίπου 700 έως 800 £ ετησίως. Μερικές φορές περισσότερο, μερικές φορές λιγότερο.

Δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια του

“Ο στόχος είναι, φυσικά, να τον φτάσουμε στο σημείο που δεν θα έχει πολλά κρούσματα. Άρα θεωρητικά θα μας κοστίσει λιγότερο στο μέλλον”.

Αν και ο σύζυγός της παραπονιέται για τον σκύλο τους εδώ και μήνες, ποτέ δεν έκανε γνωστά τα αληθινά του συναισθήματα, γιατί ήξερε πόσο απαίσια θα ακουγόταν δυνατά.

Αυτό ήταν μέχρι που οι αλλεργίες του σκύλου άρχισαν να επιδεινώνονται πιο συχνά.

«Ο σύζυγός μου πάντα παραπονιέται για το πόσο κοστίζει και κάνει δηλώσεις όπως «δεν θα ξοδεύω πια χρήματα στους λογαριασμούς του κτηνιάτρου» και «δεν μπορούμε απλώς να πετάμε λεφτά για αυτόν τον σκύλο, είναι απλώς ένα ζώο». ,” είπε.

«Ποτέ δεν το ανέφερε και το είπε απόψε. Ο Fido είχε λίγο επιπλέον φαγούρα τελευταία λόγω του ότι ήταν έξω πιο συχνά απ’ ό,τι συνήθως, και έκανε τον σύζυγό μου να εξοργιστεί.

“Τον ρώτησα τι τον ενοχλούσε απόψε και μου είπε ότι ήταν ο σκύλος. Μου είπε, “Δεν θα συνεχίσω να πληρώνω αυτούς τους λογαριασμούς. Αν καταλήξει να μας κοστίσει πολύ περισσότερο, θα πρέπει να τον αφήσουμε έξω”.

Η αντίδραση της

“Σοκαρίστηκα. Πρώτα απ ‘όλα, δεν αισθάνομαι ότι έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις σχετικά με τον σκύλο μου. Ένιωσα ότι είχαμε κοινή ιδιοκτησία, αλλά η στάση του για την υγεία του Fido με κάνει να μην θεωρώ τον σύζυγό μου δικό του ιδιοκτήτη.”

Τώρα, αμφισβητώντας ολόκληρη τη σχέση της με τον σύζυγό της, η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πώς το άλλο της μισό «θα μπορούσε να είναι τόσο αδιάφορο για τα συναισθήματά της».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι σίγουρη πώς νιώθω όταν είμαι σε σχέση με κάποιον που δεν αισθάνεται το ίδιο για τα ζώα.

“Και επίσης με πληγώνει πολύ που σκέφτηκε κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι ξέρει πόσο νοιάζομαι για αυτό το ζώο. Νιώθω ότι είναι πολύ σκληρό να το πει.”

Τα σχόλια του κόσμου

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες την παρότρυναν να μιλήσει στον σύζυγό της για αυτό πριν φύγει από τη σχέση της, άλλοι πρότειναν ότι μπορεί να ανησυχεί για τη συνολική οικονομική τους κατάσταση.

Ένας χρήστης είπε: “Ακούγεται ότι ο σύζυγός σας ανησυχεί πολύ για την οικονομική σας κατάσταση – ίσως θέλετε να τον ρωτήσετε για αυτό, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια υποκείμενα ζητήματα που δεν γνωρίζετε.”

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Η γυναίκα αγαπά τον σκύλο της και είναι στενοχωρημένη, είναι επίσης η μόνη εδώ που μας λέει την πλευρά της.

«Είναι πολύ πιθανό να υποτιμά τη σοβαρότητα των προβλημάτων (ίσως η φροντίδα του σκύλου απαιτεί τεράστιο χρόνο και προσπάθεια) και να υποτιμά το ποσό των επιπλέον λογαριασμών κτηνιάτρων (που είναι ήδη υψηλές στις 800 £ για να είμαι ειλικρινής).

«Ο άντρας της δεν είναι ένας άκαρδος σκυλοκτόνος».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top