Η ιστορία του Μπλου: Ο σκύλος ήρωας παρέμεινε στη φωτιά για να σώσει κοριτσάκι ενός έτους

Ιστορίες Ζώων

Ούτε ο καπνός, ούτε η φλόγα φόβισαν τον Μπλου από το να παραμείνει μαζί με την μικρή Shantel Kelly, ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους, όταν ξέσπασε η φωτιά στο σπίτι τους.

Η ιστορία του Μπλου

Η αποστολή εκπληρώθηκε για την τρίχρονη μίξη Pit Bull Lab που ζει με την Janet Kelley και την οικογένειά της στο διαμέρισμα Beniteau Street στο Ντιτρόιτ εδώ και δύο χρόνια. Όταν ξέσπασε η φωτιά, το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα στο παρκοκρέβατό της:

Η Μπλου φύλαγε μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες και μπόρεσε να προειδοποιήσει τους διασώστες για το πού βρισκόταν. Το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά μπόρεσε έτσι να βγει αλώβητο από την τρομερή φωτιά που άφησε έξι ανθρώπους άστεγους: η οικογένεια ζει τώρα σε ένα μίνι βαν με τα ρούχα που φοράνε. Όλα τα υπάρχοντά τους έχουν γίνει στάχτη.

Η εξομολόγηση της μητέρας

“Δυστυχώς χάσαμε τα πάντα – λέει η Janet Kelley. Ο φίλος της DaQuan Davis, άνοιξε έναν έρανο – Όλη μας η ζωή έχει ανατραπεί. Το σπίτι πήρε φωτιά από τους ενοίκους στον κάτω όροφο και η φωτιά έφτασε μέχρι τη σπίτι μας. Τα κορίτσια μου έχουν χάσει τα πάντα, από ρούχα μέχρι παιχνίδια και φαγητό. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – καμία βοήθεια. Έχω επικοινωνήσει με εκκλησίες και οργανισμούς, αλλά ακόμα καμία βοήθεια. Εκτιμώ πραγματικά οτιδήποτε! Έχω 4 παιδιά ηλικίας 9, 7 ετών, 4 και 1 έτους, συν ένα σκυλάκι κουτάβι». Η οικογένεια ζει σε ένα μίνι βαν, αλλά μπόρεσε να νοικιάσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για δύο νύχτες μετά από δωρεά 290 δολαρίων για την εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Οι γονείς έλειπαν από το σπίτι

Την ώρα της πυρκαγιάς, η Kelley και ο αρραβωνιαστικός της βρίσκονταν στο Walmart με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία είναι 7 και 9 ετών. “Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του Ντέιβις λέγοντας ότι το σπίτι φλεγόταν. Προσπαθούσε να τρέξει για να βγάλει τον σκύλο, τα παιδιά και όλους από το σπίτι”, είπε στον Free Press του Ντιτρόιτ. Ο Μπλου, πολύ προστατευτικός με όλη την οικογένεια, οδήγησε τους διασώστες στο παιδί: το θάρρος του την έσωσε.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top