Η κίνηση του οδηγού που αποθεώθηκε: Αδέσποτος σκύλος δεν ήθελε να κατέβει από λεωφορείο όταν τελείωσε το δρομολόγιο

Ιστορίες Ζώων

Τα αδέσποτα ζώα δεν ζητούν πολλά, χαίρονται με τα πιο απλά πράγματα, όπως ένα χάδι, λίγο φαγητό, παιχνίδι και ένα μέρος για να κοιμούνται. Είναι υποχρέωση μας να τα φροντίζουμε, όσο περισσότερο όταν δεν είναι επιλογή να τα υιοθετήσουμε ή να τους δώσουμε ένα σπίτι.

Για παράδειγμα, ένας οδηγός στη Χιλή, άφησε ένα σκυλάκι να μπει κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης και έμεινε ξαπλωμένο στα καθίσματα μέχρι το τέλος της διαδρομής. Αν και το ταξίδι τελείωσε, ο άντρας αποφάσισε ότι ο σκύλος έπρεπε να μείνει μέσα και να κοιμηθεί σε ζεστό σημείο.

Τo video έγινε viral στο TikTok

Μέσω ενός λογαριασμού TikTok που ανεβάζει συναισθηματικά βίντεο που αξίζει να μοιραστούν, ανέβασαν αυτή την αξιολάτρευτη στιγμή που ο οδηγός αποφασίζει ότι το σκυλάκι μπορεί να μείνει στο λεωφορείο του παρόλο που η περιοδεία είχε τελειώσει.

Στην διάρκεια της διαδρομής, ο άνδρας του οποίου η ταυτότητα δεν είναι γνωστή ξεκίνησε λέγοντας: «Μόλις πάρκαρα και ένα σκυλάκι ανέβηκε πίσω από έναν άντρα. Νόμιζα ότι ήταν δικό του, αλλά ορίστε», καθώς κατέβηκα από τη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκα στο πίσω μέρος του λεωφορείου είδα τον τελευταίο μου επιβάτη.

«Κάθεται, ξεκουράζεται. Δεν ήθελα να τον κατεβάσω γιατί πρέπει να κρυώνει, κοιμόταν» , πρόσθεσε ο καλός άνθρωπος που του έδωσε λίγα χάδια ενώ ανέλυε την κατάσταση αυτού του περίεργου μέλους του πληρώματος.

«Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί μου αρέσουν τα ζώα, δεν πρόκειται να τον κατεβάσω. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος, που λέει ότι το κάθισμα θα λερωθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδρομή και κάνουν περισσότερα», είπε κατηγορηματικά ο άνδρας καθώς έβλεπε το κουτάβι να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται στο λεωφορείο του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top