Η μαμά του είναι πολύ περήφανη: Γνωρίστε τον Freddy, τον ψηλότερο σκύλο του κόσμου

Ο Φρέντυ  κέρδισε επίσημα τον τίτλο του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και φυσικά κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο ρεκόρ Γκίνες!

Η ιδιοκτήτρια του Φρέντυ

Η ιδιοκτήτριά του, Κλερ Στόουνμαν, μπορούσε να πει ότι καθώς ο Φρέντι άρχισε να μεγαλώνει, θα ήταν ψηλότερος από τους περισσότερους άλλους Μεγάλους Δανούς. Ωστόσο, δεν μπορούσε να προβλέψει πόσο μεγάλος θα κατέληγε. Και όπως κάνει η αφοσιωμένη μαμά του κατοικίδιου, η Claire είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει ό,τι χρειάζεται για να φιλοξενήσει το μεγάλο του μέγεθος.

Ο Φρέντι είναι 7 πόδια και 6 ίντσες, επομένως τρομάζει εύκολα άλλα σκυλιά – παρόλο που δεν είναι αυτή η πρόθεση αυτού του ευγενικού γίγαντα. Ως αποτέλεσμα, η Claire παίρνει τον Freddy για πρωινές βόλτες πολύ νωρίς το πρωί, όταν οι δρόμοι είναι καθαροί και δεν υπάρχουν άλλα σκυλιά.

Οι συνήθειες του Φρέντυ

Ανεξάρτητα από το τεράστιο ανάστημά του, ο Φρέντυ είναι όπως κάθε άλλος σκύλος και συμμετέχει στις απλές απολαύσεις της σκυλίσιας ζωής, όπως ο ύπνος, το μάσημα του καναπέ και το τσιμπολόγημα της αγαπημένης του σκυλοτροφής.

Εκτός από τις καθημερινές του δραστηριότητες, ο Φρέντι είναι επίσης μεγάλος αδερφός της αδελφής του Φλερ.Η Claire μοιράζεται συχνά αξιολάτρευτες φωτογραφίες και βίντεο των δύο σκύλων στα social media.

Και η συντήρηση για τον Freddy και τη Fleur δεν είναι φθηνή. Η Claire ξοδεύει χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για να διατηρεί τα μωρά της υγιή και ευτυχισμένα – αλλά είναι πολύ χαρούμενη που το κάνει.

Δείτε το αξιαγάπητο βίντεο

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr