Η μεγάλη απόδραση: Άτακτο κουτάβι το «σκάει» με τη βοήθεια του αδελφού της

Η Ντάρσι, το μικρό κουτάβι της οικογένειας, είναι λίγο σκανταλιάρα. Είναι επίσης ειδική στις αποδράσεις. Η Mary και ο Scott Warwick σκέφτηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έβρισκαν συνεχώς την Darcie στο σαλόνι και τα άλλα τέσσερα σκυλιά τους στην κουζίνα πίσω από την παιδική πόρτα, όπου θα έπρεπε να βρίσκονται όλα.

Χωρίς να είναι σίγουροι για το πώς το μικρό κουτάβι συνέχιζε να δραπετεύει, η Mary έστησε μια κάμερα παρακολούθησης για να βρει την άκρη του μυστηρίου. Η κάμερα σύντομα αποκάλυψε πόσο έξυπνη είναι η Darcie, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Αποδεικνύεται ότι η Darcie παίρνει βοήθεια από τον αδελφό της, τον Pittie, τον Benson. Η Darcie χρησιμοποιεί τον Benson σαν σκάλα και πηδάει στην πλάτη του για να μπορέσει να πηδήξει πάνω από την πύλη του μωρού! Ο Μπένσον φαίνεται να είναι απόλυτα άνετος και με το να χρησιμοποιείται ως περβάζι!

Μη θέλοντας η 3χρονη Darcie να συνεχίσει να δραπετεύει (και, θα προσθέταμε ότι κινδυνεύει με τραυματισμό), η Mary δήλωσε στο SWNS/Cater News ότι έχει προσαρμόσει το ύψος της πύλης για μωρά και έχει παραγγείλει μια ψηλότερη πόρτα για να μην μπορεί η Darcie να πηδήξει έξω.

Η Mary επισημαίνει ότι η Darcie είναι σίγουρα η πιο άτακτη της παρέας, αστειευόμενη ότι είχαν μια πραγματικά καλομαθημένη αγέλη σκύλων μέχρι που ήρθε η Darcie και “την κατέστρεψε εντελώς”.

“Η Darcie είναι αυτή που αν υπάρχει διαθέσιμο ρολό τουαλέτας, πάει και το κλωσάει”, λέει η Mary. “Δεν μπορείς να αφήσεις τα ρούχα στην κουζίνα γιατί θα τραβήξει όλα τα ρούχα κάτω”.

Τι σκανταλιάρικο κουτάβι και προφανώς πολύ έξυπνο!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr