Η νέα ζωή του Λάκι, του εγκαταλειμμένου σκύλου που τραυματίστηκε στις γραμμές του τρένου

by Έφη Αθανασίου

Λίγα λεπτά το πολύ και η ζωή του Lucky θα είχε πιθανώς τελειώσει με τον πιο φρικτό τρόπο: ο σκύλος στην πραγματικότητα διασώθηκε από τους Philly Rescue Angels στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Το σκυλάκι που χτυπήθηκε από τρένο

Όσοι το εγκατέλειψαν νόμιζαν ότι είχαν οργανώσει το τέλειο σενάριο: αν το τετράποδο χτυπιόταν από τρένο, όλοι θα είχαν σκεφτεί ένα τραγικό ατύχημα.

Ακόμη και οι διασώστες ήταν αρχικά πεπεισμένοι ότι ο Lucky είχε χτυπηθεί από ατμομηχανή ή κάποιο βαγόνι. Αλλά μετά έριξαν μια ματιά γύρω από τις ράγες και είδαν ένα λουρί και ένα κολάρο που δεν είχε στερεωθεί. Ο σιδηρόδρομος λοιπόν έπρεπε να κρύψει τα βασανιστήρια που του είχαν ήδη ασκήσει οι πρώην ιδιοκτήτες του.

Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο έδειξε ότι ο Λάκι είχε σπασμένα δόντια, πολύ βαθιές γρατσουνιές, κατάγματα σπονδύλων και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στα πίσω πόδια του.

Η επέμβαση, το  καροτσάκι και το αίσιο τέλος

Δυστυχώς, δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά για το τελευταίο: το μικρό σκυλάκι δεν θα μπορεί πλέον να τα χρησιμοποιήσει, ακόμα κι αν θα μπορεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι μετά την επέμβαση στην πλάτη.

Ο Λάκι έχει φύγει από την κλινική και αυτή τη στιγμή είναι με την οικογένεια που τον πήρε σε ανάδοχη φροντίδα: παίζει, τρώει, μασάει ένα κόκαλο…

Μέχρι στιγμής δεν έχει σταθεί «τυχερός» όπως θα έλεγε το όνομά του (Lucky στα αγγλικά), αλλά έχει αρχίσει να χαίρεται.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr