Η πιο γλυκιά εικόνα: Μωρό ελέφαντας αποκτά προσθετικό πόδι αφού έχασε το δικό του από νάρκη

Γνωρίστε την Mosha, τον χαριτωμένο ελέφαντα που έγραψε ιστορία! Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί μαζί του και με το πόσο σθένος έχει μετά την περιπέτειά του. Είναι το πρώτο μωρό ελεφαντάκι που απέκτησε προσθετικό πόδι αφού το δικό του το έχασε από νάρκη. Πάμε να τον γνωρίσουμε!

Ήταν μόλις 7 μηνών

Ήταν μόλις 7 μηνών όταν έχασε το πόδι της από νάρκη. Αυτό έδωσε τεράστιο πλήγμα στη σπονδυλική στήλη της καθώς και στα άλλα 3 άκρα της.

Η Μόσα είναι μόνιμη κάτοικος του Ιδρύματος Φίλων του Ανατολικού Ελέφαντα (FAE) στην Ταϊλάνδη, και επίσης εκεί  απέκτησε το νέο της πόδι.

Η οργάνωση επικεντρώνεται στο να  φιλοξενήσει ελέφαντες που εξακολουθούν να αναπτύσσονται ακόμα και δεν έχουν ενηλικιωθεί.

Είναι επίσης καλή φίλη με έναν επιπλέον ντόπιο που ζει στο υγειονομικό ίδρυμα της FAE που ονομάζεται Motola, και το ελεφαντάκι αυτό έχει επιπλέον ένα προσθετικό πόδι και είναι οι δυο τους αχώριστοι! Είναι οι πρώτοι ελέφαντες που λαμβάνουν τέτοιο δώρο.

Δυστυχώς, η Matola δεν είναι τόσο άνετη όσο η Mosha με το ολοκαίνουργιο πόδι της, αυτό είναι αποτέλεσμα των προτύπων ανάπτυξής της, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν μαζί.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο με τα χαριτωμένα ελεφαντάκια

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr