Η πιο γλυκιά εικόνα:Το αδέσποτο κουτάβι δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά αφού σώθηκε από τους δρόμους

Ιστορίες Ζώων

Όπως θα δείτε στο viral video που ακολουθεί, ένα αξιολάτρευτο σκυλί, χοροπηδάει από την χαρά του, κουνώντας την ουρά του, επειδή σώθηκε ως αδέσποτο και βρήκε σπίτι. Το όνομα του σκύλου είναι Layla και σώθηκε από την Beaumont Animal Care αφού την είδαν να περιφέρεται μόνη της στους δρόμους, για αρκετές ημέρες.

Η Rachel Barron, μέλος του συλλόγου της Animal Care, βρήκε την σκυλίτσα στο δρόμο και άρχισε να της μιλάει. Όπως της μιλούσε, φάνηκε πως η μικρή σκυλίτσα καταλάβαινε τι της έλεγε, που της χαμογέλασε. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που το μικρό σκυλάκι έλαβε κάποια προσοχή και φροντίδα από έναν άνθρωπο. Η Layla συνέχιζε να χαμογελάει και να κουνάει την ουρά της, ως ένδειξη εκτίμησης για τις χαριτωμένες χειρονομίες της Ρέιτσελ. Ευτυχώς, κατάφερε να απαθανατίσει τη συγκινητική στιγμή στη βιντεοκάμερά της και το video έγινε αμέσως viral.

Περιττό να πούμε ότι μετά τη δημοσίευση του βίντεο, υπήρχαν πολλές αιτήσεις υιοθεσίας για τη Layla και ένα νέο ζευγάρι επιλέχθηκε για να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτητες της. Μόλις την έφεραν στο σπίτι, η Layla φάνηκε να ένιωσε οικεία και αμέσως συνήθησε ενώ τα πήγαινε πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά της νέας της οικογένειας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top