Η Samsung παρουσιάζει νέα ειδική συσκευασία τηλεόρασης που μετατρέπεται σε σπιτάκι για γάτες

Ιστορίες Ζώων

Για άλλη μια φορά η Samsung κατάφερε να πρωτοπορήσει και να σκεφτεί  έξω από το “κουτί” και μας παρουσιάζει τη νέα συσκευασία τηλεόρασης η οποία μετατρέπεται σε σπιτάκι για τη γάτα σας, το οποίο και θα λατρέψει.

Το νέο οικολογικό σπίτι για το γατάκι σας από τη Samsung

Όλοι οι γατογονείς γνωρίζουν πόσο πολύ οι γάτες αγαπούν τα χαρτόκουτα. Τους αγοράζετε ένα καινούργιο παιχνίδι ή ένα φανταχτερό νέο δέντρο για γάτες και διαπιστώνετε ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για το κουτί στο οποίο ήταν τοποθετημένο.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να σκύψετε πάνω του και να το αγκαλιάσετε. Τουλάχιστον, μάλλον αυτό πιστεύει η Samsung.

Όπως ανακοίνωσε η Samsung Electronics, η νέα φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία της σειράς τηλεοράσεων “Lifestyle” αποτελεί ένα βήμα προς τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Οι συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από οικολογικό χαρτόνι και ενθαρρύνουν την επαναχρησιμοποίησή τους, καθώς διπλασιάζονται ως διασκεδαστικό σπιτάκι για γάτες!

Στο κουτί της συσκευασίας υπάρχει ένα μοτίβο με διακεκομμένο πλέγμα και επίσης διαθέτει έναν κωδικό QR που οδηγεί τους χρήστες σε ένα εγχειρίδιο με λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να μετατρέψουν τη συσκευασία σε πράγματα όπως ένα ράφι για περιοδικά, ένα ράφι ή ένα σπιτάκι για γάτες.

Δεδομένου του πόση ζήτηση έχει η τηλεόραση σε συσκευασίες, είναι υπέροχο που μπορούν να μετατραπούν σε κάτι χρήσιμο αντί απλά να πεταχτούν, και ξέρουμε ότι όλες οι μικρές γάτες και τα γατάκια θα είναι πολύ ευχαριστημένα.

Το νέο οικολογικό πακέτο της Samsung για τις τηλεοράσεις μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε χαριτωμένα σπιτάκια για γάτες.

Πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε γατούλα που έχει εμμονή με το χαρτόνι εκεί έξω.

Στα κουτιά υπάρχει σημείωση με ένα dot matrix και ένας κωδικός QR που σας οδηγεί σε ένα εύχρηστο εγχειρίδιο.

Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε ένα ωραίο ράφι ή ένα ράφι για περιοδικά. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές…

… η γατούλα σας θα παίξει με αυτό ούτως ή άλλως!

Οι άνθρωποι λάτρεψαν την ιδέα, αλλά αναγνώρισαν ότι κάθε κουτί είναι εξ ορισμού ένα σπίτι για γάτες…

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top