Ιδιοκτήτης δοκιμάζει τι θα έκανε η γάτα του αν υπήρχε μια έκτακτη ανάγκη και η αντίδρασή της προκαλεί γέλιο

by Μ. Καραμάνδου

Οι γάτες είναι γνωστές για το ότι αρνούνται να ακολουθήσουν εντολές και απλά κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα έκαναν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Θα ενοχλούνταν ή απλά θα το αγνοούσαν;

Μια ιδιοκτήτρια γάτας από το Τορόντο έκανε το διαδίκτυο να γελάσει, αφού μοιράστηκε την αντίδραση της γάτας της σε μια σειρά από επινοημένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε ένα κλιπ που έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο, που μοιράστηκε στο TikTok την Τρίτη, με το όνομα χρήστη daniellevoit, η σιαμαία γάτα, Bean, φαίνεται να χαλαρώνει στον καναπέ καθώς η μαμά της αποφασίζει να δοκιμάσει τι θα έκανε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

@daniellevoit THE END WAS SO UNCALLED FOR LIKE- 😭😭 #catsoftiktok #catlover #siamese #petsoftiktok ♬ Funny – Gold-Tiger

Μια λεζάντα που μοιράστηκε μαζί με την ανάρτηση αναφέρει: “Βλέποντας τι θα έκανε η γάτα μου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης”.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του κλιπ προσποιείται ότι λιποθυμά και πέφτει στο έδαφος, καθώς η γάτα της αγνοεί τη σκηνή της και μάλιστα δείχνει ενοχλημένη από αυτήν. Στη συνέχεια προσποιείται ότι χτυπάει ο συναγερμός πυρκαγιάς, αλλά η Bean δεν το χάφτει.

Τέλος, προσποιείται ότι έσπασε το χέρι της, παριστάνοντας ότι πονάει αφόρητα, και αντί να βοηθήσει τη μαμά της, η Bean αποφασίζει να επιτεθεί, χωρίς να υπάρχει κανένας κατανοητός λόγος.

Υιοθέτησε την Bean πριν από σχεδόν ένα χρόνο από ένα καταφύγιο διάσωσης στην Αίγυπτο, όπου την κακομεταχειρίστηκαν και της φέρθηκαν πολύ άσχημα, λιμοκτονούσε στην οροφή χωρίς φαγητό ή νερό.

“Είναι η πιο γλυκιά γάτα που υπήρξε ποτέ, με ακολουθεί παντού και κοιμάται στο στήθος μου όλη τη νύχτα. Ωστόσο, αμέσως μετά την υιοθεσία της συνειδητοποίησα ότι όποτε ενθουσιάζεται ή αν δεν της δίνω προσοχή[…]πηδάει και αναπηδάει πάνω στο σώμα μου -δεν χρησιμοποιεί ποτέ νύχια- ως τον τρόπο της να παίζει! Το θεώρησα ξεκαρδιστικό και άρχισα να το βιντεοσκοπώ.

“Κινηματογραφούσα καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για να δω πώς θα αντιδράσει και στην αρχή δεν την ένοιαζε καθόλου, έμενε ακίνητη κατά τη διάρκεια του συναγερμού πυρκαγιάς. Στη συνέχεια, έκανα σαν να χτύπησα το χέρι μου, με αποτέλεσμα να πηδήξει πάνω μου – το ακριβώς αντίθετο από το να με βοηθήσει σε αυτή την κατάσταση! Είναι τέτοιος χαρακτήρας και έχει μια ξεκαρδιστική προσωπικότητα που συνεχίζει να σοκάρει εμένα και το κοινό μου κάθε μέρα”.

Παρόλο που μπορεί να μην το δείχνουν πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε, οι γάτες αγαπούν τους ιδιοκτήτες τους εξίσου πολύ με τους σκύλους και μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ είναι σε θέση ακόμη και να ανιχνεύσουν πότε είναι λυπημένοι και να τους παρηγορήσουν.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι η γάτα σας σας αγαπάει περιλαμβάνουν στοργική γατίσια συμπεριφορά, όπως το χτύπημα του κεφαλιού και το τρίψιμο των πλευρών του προσώπου της πάνω σας, το τρίψιμο στους αστραγάλους σας, το άλμα πάνω σε πάγκους ή έπιπλα για να σας πλησιάσει, το ζύμωμα, το γουργουρητό, το νιαούρισμα, το καλλωπισμό ή το γλύψιμο και απλά το να συμπεριφέρεται ενθουσιασμένη που σας βλέπει.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας θεατές από όλο το TikTok.

Μέχρι στιγμής έχει λάβει πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές και 70.000 likes στην πλατφόρμα.

Ένας χρήστης, η Brooke, σχολίασε: “Ο τρόπος με τον οποίο σου έριξε το βλέμμα”. Και ο Frankie είπε: “Η γάτα σου “θα σου δώσω κάτι για να κλάψεις””.

Η Seimirah πρόσθεσε: “Το κτίριό μου πήρε πραγματικά φωτιά, ο γάτος μου αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από τον νεροχύτη όπου δεν μπορούσα να τον φτάσω, οι πυροσβέστες έπρεπε να με βγάλουν έξω ενώ εγώ προσπαθούσα να τον σώσω”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr