Ιδιοκτήτης επαινέθηκε για το έξυπνο κόλπο του για να κρατήσει το Golden Doodle ακίνητο στο αυτοκίνητο

by Μ. Καραμάνδου

Τα ταξίδια με αυτοκίνητο με έναν ευερέθιστο σκύλο μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά ένας ιδιοκτήτης έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε το ιδιοφυές κόλπο του για να κρατήσει το golden doodle του με ασφάλεια σε ένα σημείο.

Κάθε φορά που η Evee μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, της αρέσει να το χρησιμοποιεί ως ευκαιρία για να πηδάει από κάθισμα σε κάθισμα και δύσκολα μπορεί να μείνει ακίνητη για μια στιγμή. Αλλά ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης της ανακάλυψε έναν απλό τρόπο για να την κρατήσει ακίνητη και να κάνει τα ταξίδια με το αυτοκίνητο λιγότερο χαοτικά.

Τώρα, κάθε φορά που η Evee μπαίνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι ασφαλώς δεμένη σε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου και δεν μπορεί να βγει από αυτό μέχρι να την απασφαλίσει ο ιδιοκτήτης της.

@swintski #minigoldendoodle #safteyfirst #swintski #puppy #dog #roadtrip #tiktok ♬ original sound – Swintski

Το δημιουργικό hack μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok και έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 444.300 φορές και έχει κερδίσει πάνω από 57.900 likes.

Παράλληλα με το βίντεο με την Evee να δείχνει πολύ ευχαριστημένη που βρίσκεται στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης της εξήγησε ότι “προσπαθεί να τρέχει παντού και να πηγαίνει από κάθισμα σε κάθισμα”, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να την “δέσει για ασφάλεια”. Η καινοτομία αυτή έχει σίγουρα κάνει τις βόλτες με το αυτοκίνητο πιο εύκολες για τον @swintski, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ότι το χρυσό σκυλάκι του είναι συνεχώς σε κίνηση.

Η Αμερικανική Λέσχη Κυνοφιλίας (AKC) ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης κλουβιού ή ζώνης ασφαλείας για να μην μετακινούνται πολύ μέσα στο όχημα. Τα σκυλιά μπορεί να προτιμούν να κοιτούν προς τα εμπρός, ώστε να βλέπουν πού πηγαίνουν, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ναυτίας από την κίνηση.

Είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το αυτοκίνητο σε δροσερή και άνετη θερμοκρασία, ενώ ορισμένα σκυλιά μπορεί να ανταποκρίνονται καλά σε χαλαρωτική μουσική που παίζεται σε χαμηλή ένταση. Αυτοί είναι παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν να ηρεμήσουν ακόμη και τα πιο ανήσυχα σκυλιά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο, αλλά η AKC προτείνει να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για το κουτάβι σας.

Αφού το βίντεο με τη νέα ρουτίνα της Evee στο αυτοκίνητο έγινε viral, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λάτρεψαν να βλέπουν τη δημιουργικότητα του ιδιοκτήτη της και εκτίμησαν το πόσο ικανοποιημένο έδειχνε το κουτάβι στο δικό του κάθισμα. Με εκατοντάδες σχόλια στο TikTok για την ανάρτηση, ο ιδιοκτήτης της απάντησε σε ορισμένα, προσθέτοντας ότι η Evee ήταν “τόσο χαρούμενη” που ήταν δεμένη με τη ζώνη.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν την έχω ξαναδέσει ποτέ πριν και κυριολεκτικά της άρεσε και δεν κουνιόταν. Ουάου.”, έγραψε στο TikTok.

Μεταξύ των 260 σχολίων στην viral ανάρτηση, πολλοί χρήστες του TikTok τον επαίνεσαν

Ένα από τα σχόλια αναφέρει: “Φαίνεται ότι είναι ευτυχισμένη που κάθεται εκεί”.

Ένα άλλο άτομο απάντησε: “Η ευτυχία που είναι περήφανη που κάθεται εκεί στο κάθισμά της!”

Ενώ ένα άλλο άτομο έγραψε: “Μόλις το έδειξα αυτό στον σκύλο μου ως προειδοποίηση”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr