Αποτρόπαιο: Ιδιοκτήτρια κουταβιού ξυλοκόπησε άγρια το κατοικίδιό της επειδή της έχυσε τον καφέ

Ιστορίες Ζώων

Ανεκδιήγητο το περιστατικό με τη γυναίκα που καταγράφηκε σε κάμερα που την έδειχνε να χτυπάει το κουτάβι της επειδή της έχυσε τον καφέ.

Η φυλάκιση της γυναίκας

Η 41χρονη Joanne Hosking, από το St Ives στην Κορνουάλη, παραδέχτηκε ότι ξυλοκόπησε τον σκύλο της, τον Edie, τον περασμένο Ιούλιο και φυλακίστηκε για 18 εβδομάδες.

Η διεθνής οργάνωση για την πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα δήλωσε ότι το «αθώο κουτάβι» ξυλοκοπήθηκε από την 41χρονη δύο φορές στην αυλή του σπιτιού της.

Το δικαστήριο είδε το βίντεο στο οποίο ο Edie φαίνεται να κουτσαίνει και να κλαίει.

Τα στοιχεία του κτηνίατρου αποκάλυψαν ότι ο σκύλος υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια κι ότι υπέφερε αρκετά.

Το σκυλί έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στα πόδια του μετά τον ξυλοδαρμό.

Η φρικτή πράξη τιμωρήθηκε

Η Hosking και ο σύζυγός της, ο 45χρονος Christopher, δεν θα μπορούν να έχουν ξανά στην κατοχή τους οποιοδήποτε ζώο αφού και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν παρείχαν καμία κτηνιατρική φροντίδα στο κουτάβι.

Η οργάνωση έδειξε ένα βίντεο μιας γειτόνισσας που δείχνει την Hosking να δίνει μπουνιές στο μικρό κουτάβι πριν το ρίξει στο αίθριο.

Οι δικαστές επέβαλαν ποινή φυλάκισης 18 εβδομάδων και είπαν ότι οι πράξεις της ήταν μια σκόπιμη προσπάθεια να κάνει το κουτάβι να υποφέρει.

Ο επιθεωρητής της οργάνωσης, Paul Kempson, δήλωσε: “Ήταν γροθιά στο στομάχι το να κάτσω να δω ένα αθώο κουτάβι ηλικίας 12 μηνών να βασανίζεται με τόσο φρικτό τρόπο.”

Είπε επίσης ότι η κατοχή ενός σκύλου είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top