Ηλικιωμένος σκύλος έχει την ευκαιρία να είναι ευτυχισμένος τις τελευταίες μέρες του.

by Έφη Αθανασίου

Χάρη στο καταφύγιό του, ένας ήρωας δίνει σε έναν ηλικιωμένο σκύλο την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τη ζεστασιά ενός σπιτιού.

Με την προστασία του, ένας ήρωας χωρίς κάπα, πέρα από προκαταλήψεις και εμπόδια, δίνει σε έναν ηλικιωμένο σκύλο την ευκαιρία να είναι ευτυχισμένος. Τέτοιες πράξεις, που μπορούμε να πούμε ότι προέρχονται από την καρδιά, μας κάνουν να ξαναβρούμε την πίστη στην ανθρωπότητα και μας κάνουν να νιώθουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της ζωής του σκύλου και πώς του άλλαξε τη ζωή, γεμίζοντάς τον με χαρά.

Ένα κουτάβι ήρωας δίνει σε ένα ηλικιωμένο κουτάβι μια μοναδική ευκαιρία

O Henry είναι ένας ηλικιωμένος σκύλος, 16 ετών, ο οποίος είχε μια οικογένεια. Αν και πίστευε ότι θα ήταν μαζί για μια ζωή, τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα χρόνια δεν έρχονται μόνα τους και έτσι έγινε και με αυτό το γούνινο. Τα προβλήματα περπατήματος λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, που προστέθηκαν στον καρκίνο , ήταν το έναυσμα για τους κηδεμόνες του να αποφασίσουν να μην συνεχίσουν με τον Henry.

Για καλή τους τύχη, ο συνιδρυτής της Marley’s Mutts Dog Rescue , Zack Skow, έχει μεγάλη καρδιά. Είναι αφοσιωμένος στην αναδοχή σκύλων όλων των φυλών μέχρι να βρουν μόνιμα σπίτια. Ωστόσο, με τον Henry, πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση: τον υιοθετεί για να του δώσει την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος για το σύντομο χρονικό διάστημα που του απομένει.

Η ανάκαμψη του Henry

Στην αρχή µε τα συµπτώµατα που αντιµετώπιζε ο Henry, δεν υπήρχε καµία σκέψη για το µέλλον του. Στην αρχή, ο Skow σκέφτηκε την επιλογή να δώσει στο σκυλάκι έναν ξενώνα και αυτό ήταν όλο. Αυτό όμως που δεν φανταζόταν ήταν ότι προσέφερε μια νέα ευκαιρία στη ζωή σε ένα τόσο ηλικιωμένο και άρρωστο σκυλί .

Τα αποτελέσματα της ανάρρωσης ήταν απροσδόκητα, προφανώς, ο Henry χρειαζόταν απλώς έναν καλό ύπνο, νόστιμο φαγητό και μια καλή ξεκούραση. Σιγά σιγά έγινε πιο ζωντανός, ενεργητικός και πεινασμένος για ζωή. Ο διασώστης δεν μπορούσε να πιστέψει τη μεγάλη αλλαγή στο σκυλάκι.

Μια νέα ευκαιρία για το γέρικο σκυλί προσφέρει η ζωή

Θαυμάσια πράγματα συνέβαιναν κάθε μέρα, αλλά το καλύτερο ήταν όταν ο Χένρι ακολούθησε τον κηδεμόνα του στον επάνω όροφο. Αυτό το γεγονός ήταν τόσο εκπληκτικό που ο Scow δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν το ετοιμοθάνατο σκυλάκι που είχε φτάσει πριν από λίγες μέρες χωρίς καμία ελπίδα ζωής.

O σωτήρας του πιστεύει ακράδαντα ότι η επιτυχής ανάρρωση του Henry οφείλεται στις θεραπείες που του χορηγήθηκαν, αλλά σίγουρα και στη μεγάλη αγάπη που του δόθηκε. Έτσι άρχισαν να καταφθάνουν οι αιτήσεις υιοθεσίας , μετά από περίπου έξι εβδομάδες φροντίδας και ανάρρωσης.

Την εξέλιξη του Henry μπορείτε να την δείτε στο χαρούμενο πρόσωπό του, στο βίντεο του The Dodo μπορείτε να δείτε την εξέλιξη που είχε και πόσο χαρούμενος έγινε με τον Zach. Τώρα βρίσκεται σε ένα σπίτι που υπόσχεται να είναι για μια ζωή και μοιράζεται κρεβάτια, αγάπη και καλή φροντίδα με τα σκυλίσια αδέλφια του.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr