Ήρθε η ώρα να λάμψει: Γάτα αφού μεγάλωσε το γατάκι της και άλλα 3 ορφανά ελπίζει να βρει το σπίτι των ονείρων της

Ιστορίες Ζώων

Μια γάτα που μεγάλωσε το μοναδικό της γατάκι και βοήθησε τρία ορφανά γατάκια, τώρα ελπίζει να βρει το δικό της παντοτινό σπίτι.

Διάσωση Γάτας

Νωρίτερα φέτος, μια αδέσποτη γάτα και το γατάκι της μεταφέρθηκαν στο Nashville Cat Rescue (μια αμιγώς εθελοντική οργάνωση διάσωσης στο Νάσβιλ του Τενεσί) αφού τα βρήκαν και τα μάζεψαν από το δρόμο.

Η πορτοκαλί γάτα, ηλικίας περίπου ενός έτους, είχε αγκαλιάσει το μικρό της γατάκι, προσπαθώντας να το κρατήσει ασφαλές. Η Nisa Konuma, μια εθελόντρια της οργάνωσης, ανέλαβε να τα φιλοξενήσει όταν έμαθε ότι χρειάζονταν ένα μέρος για να μείνουν.

Η μαμά γάτα, η Bailey, ήταν ντροπαλή αλλά ευγνώμων που είχαν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους και ένα ζεστό κρεβάτι για να κουρνιάσει με το γατάκι της. Το μικρό γατάκι που ονομάστηκε Whiskey ήταν προσκολλημένο στη μαμά του, θηλάζοντας.

Η γλυκιά μαμά γάτα βγήκε σιγά σιγά από το καβούκι της και άρχισε να χαλαρώνει όταν συνειδητοποίησε ότι η ανάδοχη οικογένειά της δεν θα της έκαναν κακό.

Λίγες μέρες αργότερα, τα μάτια του γατιού καθάρισαν και άνοιξαν διάπλατα. Έγινε πιο δραστήριο και άρχισε να χρησιμοποιεί τα ποδαράκια του. Η μαμά Bailey το παρακολουθούσε καθώς τολμούσε να περπατήσει στο χώρο για πρώτη φορά.

Τα τρία ορφανά γατάκια

Εκείνη την εποχή, τρία ορφανά γατάκια ήρθαν στην οργάνωση, ψάχνοντας για μια δεύτερη ευκαιρία σε μια καλύτερη ζωή. Είχαν απεγνωσμένη ανάγκη από ανάδοχη φροντίδα, οπότε η Nisa τα έφερε στο σπίτι και ήλπιζε η Bailey να τα δεχόταν.

Η γλυκιά μαμά γάτα τα πήρε και άρχισε να τα φροντίζει μαζί με το δικό της. Προσπάθησε να τα θηλάσει όλα, ενώ ακόμα προσαρμοζόταν στην ζωή στο σπίτι. Μετά από μερικές ημέρες, έγινε σαφές ότι η Bailey χρειαζόταν κάποια βοήθεια.

Η Nisa άρχισε να ταΐζει με μπιμπερό τα ορφανά γατάκια όλο το εικοσιτετράωρο για να διευκολύνει τη μαμά γάτα. Με τη βοήθεια της Nisa, η Bailey μπορούσε να επικεντρωθεί στο να θηλάσει το δικό της μωρό και να το βοηθήσει να μεγαλώσει.

Δούλεψαν ως ομάδα για να φροντίσουν και τα τέσσερα μικρά χνουδωτά γατάκια. Η Whiskey συμπάθησε τα νέα της αδέρφια και ήταν τόσο ενθουσιασμένη που είχε φίλους για να παίζει μαζί τους.

Καθώς τα γατάκια μεγάλωναν και γίνονταν πιο παιχνιδιάρικα, η μαμά Bailey περνούσε περισσότερο χρόνο χαλαρώνοντας μόνη της και παίρνοντας μερικές απαραίτητες αγκαλιές από την ανάδοχη οικογένειά της.

“Είναι τόσο γλυκιά και χαριτωμένη και της αρέσει να την αγαπούν”, δήλωσε η Nisa.

Η Bailey δίδασκε στα γατάκια τη νύχτα, ενώ όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν. Τους μετέδωσε όλες τις γατίσιες δεξιότητές της και τα προετοίμασε για την ενηλικίωσή τους.

Η υιοθεσία των γατιών

Όταν τα γατάκια έγιναν αρκετά μεγάλα για να δωθούν για υιοθεσία, τα πήραν γρήγορα καλές οικογένειες. Το ένα μετά το άλλο, πήγαιναν στα παντοτινά τους σπίτια. Η Bailey αποσύρθηκε επίσημα από τη μητρότητα και ήλπιζε ότι και η μελλοντική δική της οικογένεια θα ερχόταν να την υιοθετήσει.

Η Bailey απολαμβάνει να “βοηθάει” τη θετή μαμά της στη δουλειά και να παίζει με τις γάτες που ζουν εκεί. Είναι τόσο χαρούμενη που βρίσκεται σε ένα ασφαλές σπίτι μακριά από τις κακουχίες της ζωής στον δρόμο και αποκτά κάθε μέρα και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

“Είναι κεφάτη και λατρεύει να την χαιδεύουν στη κοιλιά. Αν και ντροπαλή στην αρχή, μόλις καταλάβει ότι είστε φίλοι, θα γίνει μια διασκεδαστική συντροφιά που θα παίζει σαν μικρό γατάκι”, μοιράστηκε η Nashville Cat Rescue.

“Οι μεγαλύτερες σε ηλικία μαμάδες γάτες είναι από τις καλύτερες γάτες που υπάρχουν. Είναι σαν, μόλις απογαλακτιστούν από τα γατάκια τους και στειρωθούν, να αποφασίζουν ότι αυτή είναι η ώρα της μαμάς να λάμψει και να σου προσφέρουν την αγάπη τους αδιαμαρτύρητα και να αφήσουν τον εαυτό τους να τους νταντέψεις για αλλαγή”.

Κάθε μέρα, η Bailey ελπίζει ότι θα βρει την τέλεια οικογένεια που θα την πάρει σπίτι . Είναι μια γλυκιά γάτα που απλά χρειάζεται λίγη κατανόηση και υπομονή.

“Θα χρειαστεί μια οικογένεια που θα μπορεί να της δώσει χρόνο να βγει από το καβούκι της, καθώς είναι πολύ ντροπαλή. Όταν βγει από το καβούκι της θα παίζει σαν μικρό γατάκι”.

Τώρα είναι η ώρα της μαμάς να λάμψει!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top