Ισχυροί δεσμοί αίματος: Αυτές οι δύο αδελφές γάτες μεγαλώνουν μαζί τα οκτώ γατάκια τους

Τα ζώα (συμπεριλαμβανομένων των γατών) μπορούν να μοιραστούν βαθύτατους και ισχυρούς δεσμούς. Όταν οι γάτες συνάπτουν φιλία, θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί.

H ιστορία των Xeno και Ripley

Θα αγκαλιαστούν για έναν διπλό υπνάκο ή θα απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου κατά τη διάρκεια του δείπνου. Στις δεμένες γάτες αρέσει επίσης να περιποιούνται η μία την άλλη και να δίνουν γατίσια φιλιά τρίβοντας τα στόματά τους μεταξύ τους.

Ακόμη και το παιχνίδι μεταξύ δύο αιλουροειδών που είναι δεμένα είναι πιο ευγενικό. Ένα ζευγάρι δεμένων γατών μπορεί να κάνει κάτι απίστευτα χαριτωμένο, όπως να στριφογυρίζουν τις ουρές τους μεταξύ τους ενώ περπατούν στο καταφύγιο, αν είναι σαν τις αδελφές Xeno και Ripley!

Η Xeno και η Ripley είναι δύο από τις γουρουνόμορφες περιπτώσεις δεμένων γατών. Αυτές οι αξιολάτρευτες αδελφές πιστεύεται ότι ήταν μαζί από την αρχή της ζωής τους, και μάλιστα ανέθρεψαν τις γέννες των γατών τους ως μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.

Οι δύο γονείς και τα οκτώ γατάκια τους είναι τόσο κοντά που οι υπάλληλοι και οι εθελοντές της Exploits Valley SPCA δεν είναι σίγουροι ποιο ανήκει σε κάποια από τις δύο μαμάδες! Ο Xeno και η Ripley ήταν μόλις ενός έτους όταν έφτασαν στην Exploits Valley SPCA στην περιοχή Grand Falls του Newfoundland του Καναδά, με βάρος λιγότερο από τέσσερα κιλά το καθένα.

Είχαν οκτώ γατάκια μεταξύ τους. Αυτή είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Και υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα:

Γνωρίστε τις αδελφές Xeno και Ripley

Αυτή η υπέροχη οικογένεια έχει τόση αγάπη να μοιραστεί.

“Αυτή η οικογένεια είναι πολύ μικρή σε μέγεθος, αλλά όχι σε προσωπικότητα”, μοιράστηκε η SPCA. “Τα γατάκια και οι μαμάδες είναι όλα σούπερ μικροσκοπικά, ομιλητικά, φιλικά και διασκεδαστικά”.

“Τα μωρά τους χρειάζονταν μερικές επιπλέον εβδομάδες για να μεγαλώσουν, οπότε τα είχαμε σε ένα δωμάτιο για τον εαυτό τους και τα διασκεδάζαμε συνεχώς”, λέει η εθελόντρια της SPCA Sarah MacLeod.

Έχουν οκτώ γατάκια μεταξύ τους και τα μεγαλώνουν μαζί

Η Xeno και η Ripley, που μόλις είχαν βγει από την εποχή των μωρών τους, συνειδητοποίησαν ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις τόσα πολλά γατάκια, οπότε οι δύο μητέρες ένωσαν τους πόρους τους για να σχηματίσουν μια τεράστια ευτυχισμένη οικογένεια.

“Μοιράζονται πλήρως τα γατάκια – ένα λεπτό και τα οκτώ θα μπορούσαν να θηλάζουν και από τη μία και από την άλλη μαμά”, δήλωσε η Σάρα.

Αυτό το ζευγάρι γατούλες έχει τα χέρια του γεμάτα με γατάκια τις περισσότερες φορές, αλλά όταν έχουν μια στιγμή για τον εαυτό τους, μένουν μαζί.

“Ο Xeno & η Ripley είναι τόσο αχώριστοι, που περπατούν ακόμα και με τις ουρές τους ενωμένες!”

Και αυτά τα αγαπημένα γατάκια, όλα μαζί πλεγμένα, παίρνουν το δρόμο για το παράθυρο του δωματίου τους, επειδή, όπως δήλωσε η Σάρα, “τους αρέσει να κοιτάζουν έξω από τη γυάλινη πόρτα στο διάδρομο”.

Δείτε ένα βίντεο αυτής της καταπληκτικής οικογένειας:

Ενώ ο Xeno και η Ripley δεν έχουν βρει ακόμα το παντοτινό τους σπίτι, φαίνεται ότι θα το βρουν στο εγγύς μέλλον. Οι αιτήσεις εισέρχονται από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την SPCA. Και αυτό είναι κατανοητό.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr