Ήταν χωρισμένα: Το αξιολάτρευτο νεογέννητο αρκουδάκι ξανασμίγει με τη μαμά ύστερα από ένα μήνα

Ιστορίες Ζώων

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευτυχές σε αυτή τη ζωή από μια επανασύνδεση, ασχέτως αιτίας. Ένα μικρό παιδί χάνεται στο δρόμο και επανενώνεται με τον γονιό του ή ένα νεογέννητο μωρό πάντα επανενώνεται με τη μητέρα του αφού το είχαν χωρίσει για ένα μήνα για ιατρική περίθαλψη. Κάθε ιστορία είναι αρκετή για να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων. Αν θεωρείτε τον κόσμο εκεί έξω απαίσιο, απλά διαβάστε αυτή την ιστορία. Μπορεί να παρηγορήσει το πιο σκληρό κομμάτι της ψυχής σας.

Η ιστορία του μικρού πάντα που αποχωρίστηκε τη μητέρα του

Το μωρό πάντα Yuan Zai γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου στο ζωολογικό κήπο της Ταϊπέι στην Ταϊβάν. Για κακή του τύχη, το νεογέννητο ζώο υπέστη τραυματισμό μόλις λίγες ημέρες αργότερα. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου κατέφυγε στο να το μεταφέρει από τη μητέρα του σε μια ειδική θερμοκοιτίδα, όπου λάμβανε συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα.

Μετά από ένα μήνα χωρισμού, το νεογέννητο πάντα επανενώθηκε τελικά με τη μητέρα του, Yuan Yuan. Οι φροντιστές του ζωολογικού κήπου έπρεπε να επαναφέρουν σιγά-σιγά το μικρό στη μητέρα του και να παρακολουθούν προσεκτικά την αντίδραση της μητέρας του. Άφησαν το μωρό πάντα να μείνει σε ένα άλλο δωμάτιο πριν ανοίξουν τις πόρτες για να δουν τι θα κάνει η μητέρα της.

Η γλυκιά επανένωση

Μητέρα και κόρη φαίνεται να έχουν τον ισχυρότερο δεσμό που υπήρξε ποτέ, σωματικά και ψυχικά συνδεδεμένες. Η Yuan Yuan μετέφερε απαλά το μωρό της στο στόμα της και επέστρεψε στο κλουβί της. Κρατούσε την Yuan Zai στην αγκαλιά της προσπαθώντας να σταματήσει το κλάμα της.

Η Γιουάν Γιουάν προσπάθησε να κρατήσει το μωρό της με διάφορους τρόπους μέχρι να βολευτεί η Γιουάν Ζάι. Η μητέρα πάντα ίσως να ήταν λίγο νευρική στην αρχή, τα μητρικά ένστικτα τη βοήθησαν να αποδώσει άριστα.

Στη συνέχεια η Yuan Yuan θήλασε και τάισε το μωρό της. Η μητέρα και η κόρη ήταν συνεχώς κουρασμένες και πήραν έναν υπνάκο μαζί. Αυτή η σκηνή είναι αρκετή για να λιώσει την καρδιά οποιουδήποτε, σωστά; Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και κόρης είναι αδιαχώριστος.

Στη συνέχεια, οι φροντιστές κράτησαν τη Yuan Yuan και το μωρό της σε ξεχωριστά δωμάτια για να βεβαιωθούν ότι οι δύο δεν ήταν υπερβολικά κουρασμένες.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top