Ήθελε απλά αγκαλιά και ένα σπίτι: Γάτος κάθεται μπροστά από ένα σπίτι, τον εντοπίζουν και τον σώζουν από το κρύο

Ιστορίες Ζώων

Άλλη μια ιστορία διάσωσης και υιοθεσίας γάτας που μας αποδεικνύει ότι τα ζώα έχουν ένστικτο και βαθιά ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Μια γάτα που βρέθηκε να κάθεται μπροστά από ένα σπίτι θέλοντας να μπει μέσα, τώρα έχει αγαπημένους ανθρώπους να αγκαλιάζει όλη μέρα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, μια αδέσποτη γάτα εθεάθη έξω από το σπίτι ενός κατοίκου στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Ήταν τραχύς στις άκρες, έμενε κοντά στην πόρτα, προσπαθώντας να βρει ένα ζεστό μέρος.

Ένας καλός Σαμαρείτης παρατήρησε τη γάτα που δεν είχε σπίτι και δεν μπορούσε να την αφήσει έξω να τα βγάλει πέρα μόνη της. Απευθύνθηκε στην , μια τοπική διάσωση ζώων, για βοήθεια. “Η γάτα κρύωνε και καθόταν μπροστά από αυτό το σπίτι περιμένοντας να μπει μέσα. Ξέρουμε ότι του αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό”, μοιράστηκε η διάσωση.

Η Little Wanderers NYC κανόνισε αμέσως να σπεύσει ένας εθελοντής για τη διάσωση της γάτας. Η Roz ανέλαβε αμέσως δράση.

Σε τι κατάσταση βρέθηκε ο γάτος;

Με τη βοήθεια ενός φίλου, η Roz κατάφερε να φέρει τη γάτα σε ασφαλές μέρος και να παρέχει ανάδοχη φροντίδα στο άξιο αγόρι. Εκείνη την ημέρα αποχαιρέτησε τη ζωή στην ύπαιθρο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Ο γάτος που ονομάστηκε Corrado Jr. ήταν λίγο ντροπαλός και επιφυλακτικός στην αρχή, προσπαθώντας να καταλάβει το νέο του χώρο. Μόλις εγκαταστάθηκε, η συμπεριφορά του άλλαξε γρήγορα.

Ο Corrado Jr. ήταν πολύ βρώμικος και ατημέλητος, και βρέθηκε θετικός για FIV, κάτι που είναι συνηθισμένο στους γάτους που έχουν ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στους δρόμους.

Με τη συνειδητοποίηση ότι δεν χρειαζόταν πλέον να παλεύει για τροφή και καταφύγιο, άρχισε να βγαίνει από το καβούκι του.

Η προσαρμογή της αδέσποτης γάτας

Μετά από λίγες ημέρες αποσυμπίεσης και προσαρμογής, ο Corrado Jr. έβγαλε το πιο γλυκό νιαουρίσματος, σαν να ήθελε να ευχαριστήσει τον διασώστη του που τον πήρε κοντά του.

Καταβρόχθιζε κάθε γεύμα σαν να μην υπήρχε αύριο. Λίγες μέρες μετά την άφιξή του έκανε το απαραίτητο μπάνιο και ήταν έτοιμος να κοινωνικοποιηθεί. Όταν ο πρώην γάτος του δρόμου κουλουριάστηκε στην αγκαλιά της θετής του μαμάς για πρώτη φορά, έγινε σαν χυλός και ένιωσε πολύ ικανοποιημένος σαν να βρισκόταν στον παράδεισο.

Το γλυκό αγόρι ήταν τυλιγμένο σε μια μαλακή κουβέρτα και το κρατούσαν σαν μωρό. Ήταν τόσο άνετο και χαλαρό που αποκοιμήθηκε γρήγορα.

Η μεταμόρφωση του Corrado Jr.

Ο Corrado Jr. ήταν τυχερός που βρέθηκε και σώθηκε από το τσουχτερό κρύο. “Ήταν ένας σκληρός χειμώνας και τα αιτήματα (διάσωσης) είναι ατελείωτα. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα εξυπηρετήσουμε όλα”, μοιράστηκε η Little Wanderers NYC.

Με μια στέγη πάνω από το κεφάλι του και τη διαβεβαίωση από τους ανθρώπους του, τα τείχη του άρχισαν να πέφτουν και άνοιξε την καρδιά του για να αναζητήσει αγάπη. “Άφησε την προσωπικότητά του να λάμψει, χτυπώντας το κεφάλι του και επιτρέποντάς σας να τον αγκαλιάσετε και να κοιμηθείτε μαζί”.

“Έχει ένα από τα πιο χαριτωμένα και μοναδικά νιαουρίσματα στον κόσμο.”

Ο Corrado Jr. τα πάει καλά με άλλες γάτες, αλλά έχει την επιθυμία να είναι ο ένας και μοναδικός των ανθρώπων του. Αφού αψήφησε τους δρόμους πιθανότατα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, αναπληρώνει όλη τη χαμένη αγάπη και τις αγκαλιές τώρα που είναι μέσα στο σπίτι.

Το γλυκό αγόρι δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το να το κρατούν αγκαλιά και να το αγκαλιάζουν. Απολαμβάνει να τρίβει το πρόσωπό του στους ανθρώπους του και προσπαθεί να απορροφήσει κάθε ίχνος στοργής.

Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, ο Corrado Jr. έχει εξελιχθεί σε ένα χαριτωμένο αρκουδάκι με γλυκιά ιδιοσυγκρασία και τόσα πολλά να δώσει.


Ο Corrado Jr. καθόταν έξω από εκείνο το σπίτι εκείνη τη μοιραία μέρα, ελπίζοντας για λίγη τροφή και ζεστό καταφύγιο.

Χρειάστηκε ένα χωριό, αλλά τώρα απολαμβάνει τη ζωή που πάντα ήθελε και δεν θα χρειαστεί να περάσει άλλη μέρα στο δρόμο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top