Κακοποιημένο Pit Bull αντικρίζει ξανά τον αδελφό του, παρακαλώντας τον να ανακουφίσει το πληγωμένο του πνεύμα

Ιστορίες Ζώων

Τα κουτάβια Πιτμπουλ, που γεννήθηκαν σε μια δυσμενή κατάσταση, πουλήθηκαν ως σκύλοι μάχης. Τα αδέρφια που θα έπρεπε να πάνε σε αγαπημένα σπίτια αντιμετώπιζαν ουσιαστικά μια ζωή κακοποίησης. Ευτυχώς, μια τοπική διάσωση άκουσε για τον ιδιοκτήτη τους και παρενέβη.

Η διάσωση των κουταβιών και η προσπάθεια υιοθεσίας τους

Η ομάδα διάσωσης, με τη βοήθεια των αρχών, πήρε ολόκληρη τη γέννα και δημοσίευσε την ιστορία στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Tawny είδε τις φωτογραφίες των κουταβιών και ερωτεύτηκε παράφορα την Keiko. Ήθελε να υιοθετήσει τον Keiko μαζί με τον αδελφό του Niko, αλλά η πόλη τους είχε έναν αυστηρό νόμο: επιτρέπονταν μόνο τρία σκυλιά ανά νοικοκυριό. Η Tawny είχε ήδη άλλα δύο σκυλιά. Επικοινώνησε με τη διάσωση και μέσα σε λίγες μέρες, ο Keiko έγινε δεκτός στο παντοτινό του σπίτι.

Ο Keiko ήταν ένα τόσο καλό κουτάβι, αλλά η Tawny δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται ότι κάτι έλειπε. Παρόλα αυτά, εγκατέστησε τον Κέικο και δέθηκε υπέροχα με τα άλλα σκυλιά της. Δυστυχώς, όμως, το παλαιότερο κουτάβι τους, που είχε ζήσει μια υπέροχη και μακρά ζωή, απεβίωσε. Ήταν όλοι συντετριμμένοι. Αλλά τότε, σαν να επενέβη η μοίρα, η Tawny ξεφύλλισε το τηλέφωνό της και είδε μια φωτογραφία του Νίκο με ένα επείγον μήνυμα. Η οικογένεια που είχε υιοθετήσει τον Νίκο δεν του είχε φερθεί καλά. Η διάσωση τους προέτρεψε να φέρουν πίσω τον Νίκο και το έκαναν. Τώρα χρειαζόταν ένα νέο σπίτι.

Ο πληγωμένος Νίκος και η ψυχική του αποκατάσταση

Η Tawny επικοινώνησε αμέσως με τη διάσωση. Τώρα που ήταν μια οικογένεια με δύο σκυλιά, ήξεραν ότι ο Νίκο ανήκε μαζί τους. Η διάσωση συμφώνησε. Πήραν τον Νίκο την επόμενη μέρα και τον έφεραν στο σπίτι τους. Το φτωχό κουτάβι είχε περάσει πολλά. Ήταν γλυκός αλλά πολύ δειλός. Η Tawny εξηγεί στο βίντεο: “Αν προσπαθούσαμε να τον πατήσουμε, φοβόταν. Αν προσπαθούσαμε να του βάλουμε λουρί, θα κατουρούσε πάνω του” Ο καημένος ο Νίκο είχε ανάγκη να νιώσει ασφάλεια και αγάπη.

Τη στιγμή που ο Keiko είδε τον Nico για πρώτη φορά, στο νέο τους σπίτι μαζί, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν ο αδελφός του. Τον θυμόταν και αυτή η ιδιαίτερη σύνδεση ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο Νίκο. Ο Κέικο έγινε ο καλύτερος φίλος και φύλακάς του, χωρίς να φύγει ποτέ από το πλευρό του.

Η πρώτη νύχτα του Νίκο στο νέο του σπίτι ήταν αρκετά τρομακτική. Η νέα του μαμά και ο νέος του μπαμπάς τον έβαλαν στο νέο του κλουβί με τις νέες του κουβέρτες και προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά η Keiko ήξερε καλύτερα. Ήξερε ότι ο Νίκο τον χρειαζόταν για να αποκοιμηθεί. Έτσι, η Keiko τρύπωσε στο κλουβί του, αγκαλιάστηκε δίπλα του και αποκοιμήθηκαν μαζί.

Αυτή η ιστορία είναι απλά πανέμορφη και συνεχίζεται στο παρακάτω βίντεο. Πρέπει να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια! Ο καημένος ο Νίκο ήταν τόσο τραυματισμένος και συνέχισε να παλεύει με τα συναισθήματά του- αλλά εκπληκτικά, ο αδελφός του ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ!

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top