Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Αστείο βίντεο δείχνει πώς διαφορετικά ζώα φωνάζουν και είναι συναρπαστικό

by Μυρσίνη Καραμαούνα

Έχετε ακούσει ποτέ ένα ζώο να ουρλιάζει; Μετακομίσαμε πέρυσι στη Τζόρτζια και έχουμε μια αυλή που μοιάζει με δάσος, οπότε ακούω συνέχεια σκίουρους να ουρλιάζουν… Απλά δεν είχα ιδέα τι ήταν ο θόρυβος όταν τον άκουσα για πρώτη φορά!

Ο @Unilad μοιράστηκε αυτό το ωραίο βίντεο την περασμένη εβδομάδα με διαφορετικά ζώα που ουρλιάζουν και είναι συναρπαστικό! Μας δείχνουν ένα pika, μια μαρμότα, έναν σκίουρο να φωνάζουν, ώστε να μπορούμε να ακούσουμε τις διαφορές μεταξύ τους. Το μόνο που λείπει είναι περισσότερα ζώα που ουρλιάζουν!

@animalsfunnymoments1 How different animals scream #pet #cute #animals #cuteanimals #funny #funnyanimals #funnyvideos #viral #foryou #foryoupage ♬ Funny Song – Cavendish Music

Από αυτά που παρουσιάζονται, ποια κραυγή είναι η αγαπημένη σας;

Είμαι οπαδός του pika, αν και θα μπορούσα να παρακολουθώ αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια όλη μέρα! Η μαρμότα με τα υψηλά ουρλιαχτά φάνηκε να είναι η αγαπημένη του κοινού.

Η @Unilad μοιράστηκε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram και οι σχολιαστές σίγουρα το διασκέδασαν. Η @missoliviarose87 μοιράστηκε: “Παρακαλώ πείτε μου ότι από εδώ πήρε το όνομά του ο Pikachu!”. Το @oyster child αναρωτιέται: “Μήπως αυτό πνίγηκε από το φαγητό του στο τέλος εκεί;”. Ένας άλλος σχολιαστής έκανε tag έναν φίλο του και είπε: “Δεν έχετε ακούσει το λαγουδάκι μου να ουρλιάζει, αλλά αυτά είναι πολύ χαριτωμένα”!

Τα παιδιά μου έχουν ένα κατοικίδιο κουνέλι που το λένε Τζακ και πιστέψτε με όταν σας λέω ότι σοκαρίστηκα την πρώτη φορά που το άκουσα να κάνει θόρυβο… Δεν είχα ιδέα ότι τα κουνέλια κάνουν βγάζουν ήχους! από οτιδήποτε άλλο για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το να ακούσω την κραυγή του ήταν ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ. Και λατρεύω όταν γαβγίζει, το οποίο ονομάζεται επίσης κορνάρισμα. Το κάνει όταν ενθουσιάζεται, και είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που έγινε ποτέ!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr