Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Σκύλος ερωτεύτηκε ένα αδέσποτο γατάκι και κλέβει καρδιές παντού

Ιστορίες Ζώων

Το να προσθέσετε ένα νέο κατοικίδιο στην οικογένειά σας, ενώ έχετε ήδη ένα κατοικίδιο, μπορεί να προβληματίσει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ειδικά όταν προσθέτετε ένα γατάκι σε μια οικογένεια που έχει ήδη σκύλο. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε μπορεί να ανακουφίσει κάποιες από τις ανησυχίες σας, επειδή χρησιμεύει ως απόδειξη ότι μερικές φορές αυτές οι υιοθεσίες μπορεί να αποδειχθούν ότι καλύτερο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω για να δείτε αυτό το μεγαλόσωμο σκύλο να ερωτεύεται τρελά ένα αδέσποτο γατάκι

@thepennygurl How my dog fell in love with a rescued kitten. ♥️ #kittensofinstagram #kitten #catlife #cat #catstagram #catsofinsta #doglover #dogmom #love #cutenessoverload #dogsofinstagram #dog #doglife #doggy #dogstagram #dogsofinsta #doglover #dogmom #doglove #instapup #cutedog #dailyfluff #dogsofinstagram #instadog #instadaily #bestfriends #besties #furiends #bond ♬ original sound – ThePennyGurl

Το βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό TikTok @Thepennygurl με τον σκύλο που ονομάζεται Penny να ερωτεύεται ένα μικροσκοπικό αδέσποτο γατάκι που βρήκαν σε μια βόλτα.

Η ιδιοκτήτρια της Penny έκανε τόσα πολλά πράγματα σωστά, ειδικά κρατώντας το γατάκι χωριστά από τον σκύλο μέχρι να βεβαιωθεί ότι εξοικειώθηκαν μεταξύ τους. Κάθε φορά που γνωρίζετε ένα νέο κατοικίδιο στο σπίτι σας, είναι καλύτερο να προχωράτε αργά και να δίνετε χρόνο στα ζώα να συνηθίσουν ο ένας τις μυρωδιές και τους ήχους του άλλου. Αφήστε τα να περάσουν χρόνο μαζί με τη νέα προσθήκη σε κλουβί, ώστε να νιώθουν ασφάλεια.

Οι χρήστες του TikTok λατρεύουν όλη αυτή την κατάσταση

Ο @Phauls σχολίασε κάτι που παρατηρήσαμε και εμείς, με: “Μου αρέσει πώς τα μεγαλύτερα σκυλιά, αυτά που νομίζεις ότι θα ήταν σκληρά, είναι πάντα τα πιο ευγενικά με τα μικρά”. Ο @Creature πρόσθεσε: “Αυτή πρέπει να είναι η πιο γλυκιά ιστορία. Τι καλό κουτάβι, τι καλός άνθρωπος και πόσο τυχερό μωρό”.

Αν συναντήσετε ένα αδέσποτο, είναι τόσο υπέροχο να του δώσετε ένα στοργικό και παντοτινό σπίτι. Έτσι καταλήξαμε με την πιο πρόσφατη γάτα μας. Ήταν ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο που βρέθηκε από έναν οικογενειακό φίλο και την ταΐσαμε με μπιμπερό μέχρι να νιώσουμε ότι ήταν αρκετά μεγάλη για να πάει σε ένα μόνιμο σπίτι. Στο μεταξύ ο σκύλος μας ερωτεύτηκε τρελά το γατάκι και εκείνη ερωτεύτηκε τρελά τον σκύλο, οπότε δεν αντέξαμε να την ξαναδώσουμε σπίτι. Έτσι τώρα ο σκύλος μας έχει τη δική του γάτα για κατοικίδιο.

Είναι πάντα τόσο υπέροχο όταν μπορείς να δώσεις ένα σπίτι σε ένα αδέσποτο. Είναι ακόμα καλύτερο όταν και το κατοικίδιο ζώο που μένει εκεί είναι ευχαριστημένο με αυτό το αποτέλεσμα!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top