Καταπληκτικός δεσμός φιλίας: Αδέσποτα γατάκια σώζονται και τα φροντίζει ένας σκύλος

Η φιλία δεν έχει όρια και δεν γνωρίζει είδος. Αυτό αποδεικνύεται από την αληθινή ιστορία μιας ομάδας αδέσποτων γατιών που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και βρήκαν βοήθεια από έναν ασυνήθιστο φίλο: έναν σκύλο. Αν και η φυσική τους σχέση είναι αντίθετη, ο σκύλος δεν δίστασε να αναλάβει τη φροντίδα των αδέσποτων γατιών, προσφέροντας τους ασφαλές καταφύγιο και αγάπη. Αυτή η απίστευτη σχέση αποδεικνύει ότι η αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών ειδών μπορεί να είναι πολύτιμη και μοναδική.

Τα αδέσποτα γατάκια και ο προστατευτικός σκύλος: Η ιστορία

Μια εθελόντρια φιλόζωη στο σπίτι της έχει έναν πολύ μοναδικό βοηθό με τη μορφή του σκύλου της, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο όταν έρχονται νέα μέλη της οικογένειας. Το αξιαγάπητο σκυλί παίρνει πάντα τα γατάκια υπό την προστασία της όταν τα φέρνει ο άλλος και αυτή τη φορά δεν υπήρξε εξαίρεση.


Η Asa, εθελοντής του The Crazy Cat Family, ενός οργανισμού διάσωσης γατών στη Νέα Υόρκη που ειδικεύεται στο TLC (Time, Lоve, and Care), καλωσόρισε τέσσερα γατάκια.


Τα μικροσκοπικά μικρά είχαν βρεθεί στην αυλή ενός σπιτιού στο Κουίνς και είχαν σοβαρή ανάγκη ιατρικής φροντίδας.


Μια γυναίκα φέρνει τα γατάκια στην κόρη της, η οποία τα φροντίζει


Τα μικρά πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ 3 και 4 εβδομάδων όταν έφτασαν και το μόνο που χρειάζονταν ήταν πολλή αγάπη. Το Peanut, το Cashew, το Pistachiо και το Hazelnut ήταν όλα υγιή, ωστόσο δεν έδειχναν ακόμα τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά, παρά τις συνεχείς προσπάθειές τους να είναι εξαιρετικά στοργικά. Ο Ρεανούτ, ο νάνος της αγέλης, ήταν γνωστός για την έντονη απαιτητικότητά του, και παρά το μικρό του μέγεθος, είχε από την αρχή την πιο απερίσκεπτη συμπεριφορά. Η άφιξη των γατάκια προκάλεσε το ενδιαφέρον του ντόγκου του Άσα, του Κόνα, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος και πρόθυμος να βοηθήσει τα γατάκια.

Η Κόνα έχει περιγραφεί ως εξαιρετική βοήθεια για τον άνθρωπό της, καθώς και ως συμπονετική καρδιά για τα αδέσποτα ζώα που την επισκέπτονται.

Ο σκύλος υιοθετεί τα γατάκια

Κάθε φορά που ο αδελφός της της φέρνει ένα νέο γατάκι, φροντίζει να τα περιποιείται αγκαλιάζοντας και φιλώντας τα. Έτσι, όταν άκουσε για πρώτη φορά τα μικροσκοπικά γατάκια, ενεργοποιήθηκε το ένστικτο του αδελφού και ένιωσε την ανάγκη να τα προστατέψει από κακό.Η Κόνα άγγιξε γρήγορα ένα από τα μικρά και το έπνιξε με φιλιά, και στη συνέχεια επανέλαβε τη διαδικασία με τα άλλα.

Τα γατάκια προσκολλήθηκαν στη νέα τους μητέρα και πλησίασαν την Κόνα για να αποκτήσουν την προσοχή μιας γνήσιας μητέρας. Το Peanut, το μικρότερο από τα μικρά, χάιδευε την κοιλιά της Kona και ήθελε να θηλάσει- κανένα από αυτά δεν μπορούσε να αντισταθεί στη στοργή του.


Η Κόνα μάζεψε γρήγορα όλα τα βρέφη σε ένα κρεβάτι, όπου τα ηρέμησε, τα χάιδεψε και τους έδωσε μεγάλη προσοχή. Τα μικρά ήταν πολύ χαρούμενα που είχαν έναν αδελφό για να αγκαλιάζουν, και αυτό έκαναν.

Τα γατάκια άρχισαν να επιδεικνύουν τον γνήσιο εαυτό τους ως αποτέλεσμα της φροντίδας της Κόνα- όλα ανακάλυψαν τα ζωηρά τους βίτσια και δεν δίστασαν να τα χρησιμοποιήσουν. Ο Peanut είναι πάντα αξιοπρόσεκτος- ο μικρός έχει υπέροχη φωνή και όποτε χρειάζεται κάτι, θα φωνάζει συνεχώς μέχρι να το πάρει.

Τα γατάκια που διασώθηκαν από την αυλή ενός σπιτιού ζουν τώρα ευτυχισμένα, χωρίς να κουράζονται ποτέ από την επίδραση που τους προσφέρει το σπίτι τους.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr