Κάθε φωτογραφία αξίζει μια θέση στο ψυγείο: Οι πιο χαριτωμένες Back-to-School φωτογραφίες κουταβιών που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

by Μυρσίνη Καραμαούνα
φωτογραφίες σκύλων

Τα σχολεία επιτέλους ξεκίνησαν και πάλι, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες της πρώτης μέρας του σχολείου όλων μας κατακλύζουν τα timeline μας. Μας αρέσει να βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες, επειδή είναι μία από τις μοναδικές φορές που τα παιδιά είναι πραγματικά ενθουσιασμένα που πηγαίνουν στο σχολείο. Αλλά τώρα που είδαμε αυτό το κλιπ από τον χρήστη του TikTok @thehairypawinn, δεν μας ενδιαφέρει να δούμε κανέναν άνθρωπο την πρώτη μέρα του σχολείου.

Αυτός ο “παιδικός σταθμός” σκύλων με έδρα την Οκλαχόμα έκανε τη δική του φωτογράφιση για τα κουτάβια που πηγαίνουν “πίσω στο σχολείο” και είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας.

@thehairypawinn We 100% have the best pups 😍🐾 #doggydaycare #dogsoftiktok #daycare #dogsoftiktok #backtoschool #fyp ♬ Cruel Summer – Taylor Swift

Δείτε το και πείτε μας ότι δεν έχετε δει κάτι πιο χαριτωμένο

Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι. Τα πάντα σε αυτό το βίντεο είναι χαριτωμένα! Αυτό είναι το μόνο είδος φωτογραφιών από το σχολείο που μας ενδιαφέρει πλέον και μπορείτε να στοιχηματίσετε το τελευταίο σας ευρώ ότι θα βάλουμε κάθε φωτογραφία του σκύλου στο ψυγείο μας. Πρέπει κάθε παιδικός σταθμός σκύλων να αρχίσει να το κάνει αυτό.

Μπορεί ακόμη και να μετακομίσουμε πιο κοντά σε αυτό με έδρα την Οκλαχόμα, ώστε το κουτάβι μας να μπορεί επίσης να πάρει απίστευτες φωτογραφίες από το σχολείο.

@thehairypawinn We got so much love for the last video we posted, we thought we’d say thank you with a part 2! 🐶📓✏️ #dogsoftiktok #dogdaycare #doggiedaycare #daycare #backtoschool #fyp ♬ Touch My Body – Mariah Carey

Γιατί ας το παραδεχτούμε, καμία από τις φωτογραφίες που βγάζουμε δεν βγαίνει ποτέ τόσο καλή όσο αυτές

Είμαστε ειλικρινά τόσο εντυπωσιασμένοι που κατάφεραν να απαθανατίσουν αυτές τις φωτογραφίες τόσο τέλεια, επειδή η φωτογράφιση κατοικίδιων ζώων δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Λοιπόν, ίσως ο σκύλος μας να είναι απλά ντροπαλός στις φωτογραφίες. Αν θέλετε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες του σκύλου σας, σκεφτείτε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να απαθανατίσετε την τέλεια στιγμή. Απλά τραβήξτε την προσοχή του φωνάζοντας το όνομά του και στη συνέχεια κάντε αστείες γκριμάτσες ή θορύβους, παρόμοια με αυτά που θα κάνατε όταν φωτογραφίζετε μωρά, για να κρατήσετε το βλέμμα του πάνω σας. Και αν δεν είναι προφανές, οι λιχουδιές για σκύλους συνήθως κάνουν το κόλπο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr