Κερδίζει όλο το διαδίκτυο: Η αστεία αντίδραση γάτας στο άκουσμα του αγαπημένου της τραγουδιού

Ο Dizzy, μια γάτα με παρεγκεφαλιδική υποπλασία (CH), έχει ένα αγαπημένο τραγούδι για το οποίο τρελαίνεται να το ακούει.

Όταν η μαμά του, η οποία έχει το όνομα Rhianuh στο TikTok, το παίζει στο λάπτοπ της, εκείνος αμέσως σταματάει τα πάντα, έρχεται και αρχίζει να φτιάχνει μπισκότα. Μερικές φορές, “τραγουδάει και τους στίχους”. Είναι αλήθεια, γιατί οι στίχοι είναι όλοι νιαουρίσματα.

Η ιστορία του Dizzy

Όταν ακούγεται η διασκευή των Bongo Cat στο “MAGIC!” του Rude, ο Dizzy ενθουσιάζεται πολύ.

Πρώτον, πρόκειται για το παρακάτω τραγούδι από τον Bongo Cat:

Ο Dizzy αντιδρά στο αγαπημένο του Meowlody

Παρακάτω ο Dizzy αντιδρά στο τραγούδι όλων των meow. Έρχεται και αρχίζει να φτιάχνει μπισκότα. Το να φτιάχνει μπισκότα είναι μια αντίδραση των πατουσών, οπότε φαίνεται ότι πραγματικά λατρεύει αυτό το τραγούδι.

“Τα παρατάει όλα και φτιάχνει μπισκότα και τραγουδάει με το που ακούγεται το τραγούδι”.

@rhianuhHe drops everything and makes biscuits and sings the second the song comes on♬ original sound – rhiana

Στη συνέχεια, ο Rhianuh εξηγεί: “Συνήθως λέει τους στίχους, αλλά σήμερα ήταν περισσότερο σαν μπισκότο, υποθέτω”. Μπορείτε να τον δείτε να χρησιμοποιεί τη φωνή του στο τραγούδι σε αυτό το TikTok.

@rhianuh Replying to @Meaghan 🙂 ♬ original sound – rhiana

Σε μια άλλη περίπτωση, η γάτα δίνει το “αποτύπωμα έγκρισης της πατούσας” της όταν παίζει το τραγούδι. Ναι, λατρεύει αυτό το τραγούδι.

@rhianuh 🐾✅ dizzy agrees #fyp #dizzy #catsoftiktok #cat #catlover #DoTheSmartThing ♬ original sound – rhiana

Έχει η γάτα σας κάποιο αγαπημένο της φαγητό; Έχουμε μοιραστεί στο παρελθόν πόσο μουσικές μπορούν να είναι οι γάτες. Έχουν βραβευτεί για τις χορευτικές τους κινήσεις και μάλιστα περιοδεύουν σε ροκ συγκροτήματα γάτας. Η μουσικοθεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει τα στρεσαρισμένα ζώα και τους ανθρώπους σε περιβάλλοντα καταφυγίων.

Έχουμε επίσης δει πώς αντέδρασαν ο Cole και η Marmalade στη μουσική για γάτες και πώς όντως φάνηκε να είναι καταπραϋντική.

Τι είναι η παρεγκεφαλιδική υποπλασία (CH)

Η Dizzy ζει με τον Beau, ένα πορτοκαλί και λευκό γατάκι. Λόγω της πάθησής του, είναι μια “τρεκλίζουσα γάτα” με μειωμένο συντονισμό. Έτσι, μπορεί να τον δείτε ξαφνικά να κάνει χειρολαβές ή να χάνει την ισορροπία του, αλλά δεν πονάει. Οι γάτες με CH μπορούν να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή με κάποιες προσαρμογές, όπως έχουμε μοιραστεί στο παρελθόν.

Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι αυτή η γάτα είναι πολύ αγαπητή σε αυτό το σπίτι. Ορισμένες γάτες με CH μπορεί να έχουν μεγαλύτερη δυσκολία στην κίνηση, αλλά η περίπτωση του Dizzy φαίνεται να είναι μικρή. Πολλές φορές, οι γάτες μαθαίνουν να βελτιώνουν την ισορροπία τους μέσα στον πρώτο χρόνο, ενώ άλλες μπορεί να είναι πολύ ταλαντευόμενες για όλη τους τη ζωή.

Οι γάτες με CH μπορεί να χρειάζονται πράγματα όπως αυτά για να αισθάνονται άνετα:

Ένας ειδικά κατασκευασμένος σταθμός σίτισης για να τις στηρίζει ενώ τρώνε
Χαλιά, χαλιά και ράμπες για να τις βοηθούν να μετακινούνται
Περιορισμένη πρόσβαση σε σκάλες για να μην πέφτουν
Λίγη καθημερινή βοήθεια στην περιποίηση
Ένα τροποποιημένο κουτί απορριμμάτων για εύκολη πρόσβαση
Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα για το πώς κυκλοφορεί ο Dizzy στο TikTok που ακολουθεί. Είναι διαφορετικό για κάθε γάτα, αλλά μερικές φορές σηκώνει τα πίσω πόδια του σαν να κάνει στάση στο χέρι. Αυτό απλά τον κάνει μοναδικό και ακόμα πιο αξιολάτρευτο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Dizzy στο TikTok εδώ.

@rhianuh Dizzy go like this #cerebellarhypoplasia #catsoftiktok #wobblycatsyndrome #wobblycat #dizzy ♬ original sound – R4TZ-PUK

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr