Κλάψαμε με αυτήν την παρέα: Σκύλος που χάθηκε πριν ένα μήνα, επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με μια κατσίκα και ακόμη έναν σκύλο

by Έφη Αθανασίου

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας άνδρας που ενώ πίστευε ότι είχε χάσει για πάντα τον σκύλο του, τον είδε ξαφνικά να επιστρέφει παρέα με ένα άλλο σκυλί και μια κατσίκα.

Όταν χάθηκε ο Βο

Η σύζυγος του Kyle Krier, η Laura, από το Concordia του Kansas, είχε αφήσει το σκυλί του να βγει έξω ένα βράδυ για να κάνει τη βόλτα του κι εκείνο δεν επέστρεψε ποτέ.

“Η σύζυγός μου, μου είπε ότι είδε ένα άλλο άσπρο σκυλί στην αυλή μας και πως ο Bo έφυγε και δεν επέστρεψε,” έγραψε ο Kyle σε μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

“Τον ψάξαμε παντού και δεν μπορέσαμε να τον βρούμε. Αποφασίσαμε να πάμε σπίτι και να περιμένουμε να επιστρέψει, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Βγήκα το πρωί για να τον ψάξω και δεν βρήκα κανένα σημάδι του πουθενά.”

Αφού εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα ότι ο σκύλος τους θα επέστρεφε, ο Kyle και η σύζυγός του εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν έμαθαν ότι ο αγαπημένος τους φιλαράκος τριγυρνούσε έξω από το σπίτι τους.

“Η γυναίκα μου, μου είπε ότι κάποιος την είχε καλέσει και της είπε ότι είδε στο δρόμο ένα μαύρο λαμπραντόρ, ένα άσπρο και μια κατσίκα. Όταν το άκουσα, ήξερα ότι αυτός ήταν ο σκύλος μας, γι’ αυτό έφυγα αμέσως από τη δουλειά μου για να τον πάρω.”

Η επανασύνδεση με τον ιδιοκτήτη του και οι νέοι φίλοι του Βο

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που Bo συναντάει ξανά τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

Πίσω του είναι οι νέοι του φίλοι – ένα άσπρο λαμπραντόρ και μια κατσίκα που φαίνεται πρόθυμη να συμμετάσχει στην παρέα τους.

Ο Bo ανέβηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το λευκό λαμπραντόρ τον ακολούθησε.

Στο τέλος ανέβηκε και η κατσίκα, αφού αρνήθηκε να αφήσει την παρέα τους.

“Έλα κατσικούλα, θέλεις ν’ ανέβεις κι εσύ στο φορτηγό μου;;” ρώτησε ο άντρας την κατσίκα. “Έλα! Σαν στο σπίτι σου!” είπε ο άντρας.

Και οι τρεις φίλοι φάνηκαν να είναι πολύ χαρούμενοι που ήταν μαζί στο φορτηγό του ιδιοκτήτη του Bo.

Λίγες μέρες αργότερα, ανακαλύφθηκε ότι η κατσίκα ανήκε στους γείτονες του Kyle, τον Chris και την Shawna Huggans, ενώ το άλλο λαμπραντόρ ζει λίγο παρακάτω, πράγμα που σημαίνει οι τρεις φίλοι πρόκειται να ζήσουν νέες περιπέτειες στο μέλλον!

Δείτε το βίντεο

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr