Κωφός, τυφλός σκύλος γνωρίζει την αγάπη που στερήθηκε από τη νέα μαμά του

Ιστορίες Ζώων

Η Beanie δεν είχε ποτέ έναν άνθρωπο που να την αγαπάει τόσο πολύ όσο η Julie Elrod. Το δειλό σκυλί διάσωσης δεν είχε γνωρίσει ένα τρυφερό άγγιγμα μέχρι που η Elrod την έφερε στο σπίτι.

Τώρα, οι δυο τους μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό μέσω του χορού.

H ιστορία της Beanie

“Χορεύω με την Beanie κάθε μέρα από τότε που την υιοθετήσαμε από το Rescue Dogs Rock το 2018”, δήλωσε η Elrod, η μαμά της Beanie, στο The Dodo. “Δεδομένου ότι είναι τυφλή και κουφή, επικοινωνώ μαζί της μέσω της αφής”.

Το να χορεύουν μαζί ενισχύει τον μοναδικό δεσμό τους – ειδικά επειδή στην Beanie δεν άρεσε πάντα να την αγγίζουν.

“Όταν προσπαθούσαμε να τη χαϊδέψουμε [πριν], ήθελε να απομακρυνθεί από εμάς και να μείνει μόνη της”, δήλωσε η Elrod. “Τώρα, κάθε μέρα, κάνω “αργή χοροθεραπεία” για να την κρατάω κοντά μου και να λικνίζομαι μπρος-πίσω. Παρόλο που δεν μπορεί να με ακούσει, της τραγουδάω επίσης”.

Μετά από χρόνια χορού μαζί, η Beanie ανυπομονεί τώρα να στριφογυρίζει στο σαλόνι με τον αγαπημένο της άνθρωπο. Και η Elrod το ίδιο.

“Με εμπιστεύεται πλέον απόλυτα και χαλαρώνει εντελώς και λιώνει στο σώμα μου καθώς χορεύουμε αργά”, δήλωσε η Elrod. “Δεν με νοιάζει τι ραντεβού έχω ή ποιον πρέπει να συναντήσω, βρίσκω χρόνο κάθε μέρα για να χορεύω αργά με την καλύτερή μου φίλη και αδελφή ψυχή”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χορό του Beanie και του Elrod εδώ:

@julieelrod1966 I dance with my blind, deaf rescue baby every single day no matter what. I don’t care what meetings I’m late to, I make the time to dance with Beanie ❤️❤️❤️ #dogs #animals #rescue #rescuedogs #cutedogvideos #cutedog #bff #bffs #bestfriendsforever #adoptdontshop #maltese ♬ Both Sides Now – Joni Mitchell

Πριν από την Elrod, το ταξίδι της Beanie δεν ήταν εύκολο. Με την υπομονή και την επιμονή του Elrod, η Beanie έχει διανύσει πολύ δρόμο.

“Δεν ήξερε πώς να δίνει αγάπη ή να δέχεται αγάπη και ήταν αρκετά σαφές ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου να μάθει για την αγάπη”, δήλωσε η Elrod. “Δεν είχε ιδέα για το σπάσιμο του σπιτιού. Δεν της άρεσε να τρώει, οπότε, ακόμα και τώρα, πρέπει να την ταΐζουμε με το χέρι”.

Το μικρόσωμο σκυλί είναι τώρα τέσσερα χρόνια με την Elrod και δεν κουνάει την ουρά του ούτε δίνει φιλιά.

“Μου δείχνει ότι με αγαπάει με διαφορετικούς τρόπους”, δήλωσε η Elrod. “Και είναι στην αγκαλιά μου σχεδόν 24 ώρες την ημέρα. Όπου πηγαίνω, πηγαίνει κι εκείνη”.

Η Beanie βρήκε τελικά ένα ευτυχισμένο τέλος, αλλά η Elrod είναι αυτή που λέει ότι η Beanie άλλαξε τη ζωή της.

“Δεν θα άλλαζα με τίποτα το να είμαι η μαμά της Beanie”, δήλωσε η Elrod. “Την αγαπώ τόσο άνευ όρων και απεριόριστα. Η Beanie είναι ο σκύλος-ψυχή μου και ευχαριστώ τον Θεό για κάθε δευτερόλεπτο που έχω μαζί της. Κανένας χρόνος που έχω μαζί της δεν θα είναι ποτέ αρκετός”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top