Κοινότητα βοήθησε σκύλο να απολαύσει χιόνι το καλοκαίρι την τελευταία μέρα της ζωής της

Η συσπείρωση μιας κοινότητας για να βοηθήσει ένα Bernese Mountain Dog να βιώσει την αγαπημένη του εμπειρία για μια τελευταία φορά πριν πεθάνει έχει συγκινήσει τις καρδιές σε όλο τον κόσμο. Ο χρήστης του Reddit, Canadianbuilt, δημοσίευσε ένα αίτημα για τη σκύλα του, την Brooke, ζητώντας αν κάποιος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να παίξει στο χιόνι για μια τελευταία φορά, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού.

Ο “γούνινος μπαμπάς” έγραψε: “Η 11,5 ετών Berner μας έχει λίγες μέρες ακόμα. Λατρεύει το χιόνι, αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρει μέχρι το χειμώνα. Ξέρει κανείς κανένα παγοδρόμιο ή οτιδήποτε άλλο που να έχει ένα καλό σωρό χιόνι πίσω του ώστε να πάει να ξαπλώσει στο χιόνι για μια τελευταία φορά;”

Ο redditor, ο οποίος ζει στο Κάλγκαρι της Αλμπέρτα, είχε μόλις μάθει ότι η Μπρουκ ήταν ετοιμοθάνατη. Γνωρίζοντας ότι δεν είχε πολύ χρόνο, η οικογένειά της ήθελε να απολαύσει ένα από τα αγαπημένα της χόμπι.

Αμέσως, πολλοί από τους αναγνώστες στο τοπικό subreddit έστειλαν τις θερμές ευχές τους και έδωσαν κάποιες προτάσεις. Όπως έτυχε, ένας από τους ανθρώπους που διάβασαν το αίτημα εργαζόταν στο παγοδρόμιο Bowness Sportsplex.

Επικοινώνησαν με το Canadianbuilt, το οποίο αργότερα μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία της Μπρουκ που βρίσκεται σε έναν μεγάλο σωρό χιονιού.

“Συνέχεια από το κυνήγι του χιονιού”, έγραψε το Canadianbuilt. “Τα καταπληκτικά παιδιά στο Bowness Sportsplex άρχισαν αμέσως να ρίχνουν το χιόνι τους έξω για εμάς”.

Δυστυχώς, θα ήταν ένα από τα τελευταία πράγματα που θα απολάμβανε η Μπρουκ, καθώς το Canadianbuilt αποκάλυψε: “Πέθανε λίγες ώρες αφού πήρε την τελευταία της δόση χιονιού”.

Και πρόσθεσε: “Αφού επιστρέψαμε από το ξάπλωμα στο χιόνι, η φίλη μου την έβγαλε από το φορτηγό και την έφερε στο γκαζόν στην μπροστινή αυλή, όπου ήταν ωραία και σκιερά, και της άρεσε τόσο πολύ να αράζει.

Posts from the calgary
community on Reddit

“Ξάπλωσε εκεί για λίγες ώρες, ενώ εμείς την αποχαιρετούσαμε, μας έδινε φιλιά και μετά έφυγε. Έκλαψα όπως δεν έχω ξανακλάψει ποτέ […]”, κατέληξε.

“Αναπαύσου καλά, Μπρουκ”, έγραψε η οικογένειά της. “Δεν θα σε ξεχάσουμε”.

Και αναμφίβολα η ευγενική χειρονομία της κοινότητας θα τους προσφέρει παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές τους.

Follow up from the hunt for snow. The amazing guys at Bowness Sportsplex immediately started dumping their snow outside for us. She passed away a few hours after getting her last snow fix.
byu/canadianbuilt inCalgary

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr